Şuanda saldırmıyor olmaları sıkıntı olmayacağını göstermez genelde işçiler çıktıktan sonra sıkıntı olur riskli bir işBunların ikisi aynı türmü. Çünkü anlaştılar. Birbirine saldırmıyorlar sürekli temas halindeler.
Şuanda saldırmıyor olmaları sıkıntı olmayacağını göstermez genelde işçiler çıktıktan sonra sıkıntı olur riskli bir işBunların ikisi aynı türmü. Çünkü anlaştılar. Birbirine saldırmıyorlar sürekli temas halindeler.
İkisi biraz farklı. Deneyip görücem. Biri terimorium diğeride parazitik tetrimorium olabilirmişŞuanda saldırmıyor olmaları sıkıntı olmayacağını göstermez genelde işçiler çıktıktan sonra sıkıntı olur riskli bir iş
Parazitik tetranın ağız yapısına ben çok benzetemedim ama olabilir güncelleme yaparsınız görürüz beraberİkisi biraz farklı. Deneyip görücem. Biri terimorium diğeride parazitik tetrimorium olabilirmiş
Yani yaptığım yanlışmı? İkiside farklı gibi az fark var biri azcık turuncu ama anlaştılar. Ve sanırsam yumurtlarken gördümparazitik değil bu
parazitik değil bu
Bunlarda resimleriYani yaptığım yanlışmı? İkiside farklı gibi az fark var biri azcık turuncu ama anlaştılar. Ve sanırsam yumurtlarken gördüm
Anlaştıklarını bilemezsin şu anda işçiler çıkınca birden gidip öteki kraliçeyi kesebilirler aynı türlerde bile olmayabiliyor ve dediğiniz gibi aralarında fark da var ise ayırın o kraliçeleriYani yaptığım yanlışmı? İkiside farklı gibi az fark var biri azcık turuncu ama anlaştılar. Ve sanırsam yumurtlarken gördüm
Kesinmi işçiler keser yoksa %50 felanmıAnlaştıklarını bilemezsin şu anda işçiler çıkınca birden gidip öteki kraliçeyi kesebilirler aynı türlerde bile olmayabiliyor ve dediğiniz gibi aralarında fark da var ise ayırın o kraliçeleri
Mutli queen yapıp başarılı olanlar var demekki kesin değilKesinmi işçiler keser yoksa %50 felanmı
Ama ikiside tetramorium ama alttürü farklıMutli queen yapıp başarılı olanlar var demekki kesin değil
Türleri farklı alttür başka bişiy ayrı türler arası parazitlik harici multi queen ne gördüm ne de duydum olmama olasılığına nerdeyse kesin diyebilirimAma ikiside tetramorium ama alttürü farklı
Bunlar oldu valla yumurtaları besliyo ikisideTürleri farklı alttür başka bişiy ayrı türler arası parazitlik harici multi queen ne gördüm ne de duydum olmama olasılığına nerdeyse kesin diyebilirim
Türlerinin farklı olduğu kesin mi?Bunlar oldu valla yumurtaları besliyo ikiside
Bilmiyom al bak fotoyaTürlerinin farklı olduğu kesin mi?
Zaten çoğunlukla ilk aşamada birbirine girmezler kraliçeler kendilerini riske atmaz ilk işçiler çıkınca onlar aynı türler mi bilmiyorum aynı olsalar bile tüm türler polygyn değildir olanlar da hep kabul etmez başarı şansı nerdeyse yokBunlar oldu valla yumurtaları besliyo ikiside
Deniyecem gittiği yere kadar günlük tutcamZaten çoğunlukla ilk aşamada birbirine girmezler kraliçeler kendilerini riske atmaz ilk işçiler çıkınca onlar aynı türler mi bilmiyorum aynı olsalar bile tüm türler polygyn değildir olanlar da hep kabul etmez başarı şansı nerdeyse yok
Ağzı açık zaten genelde böyle bak fotoya2 side tetramorium ama alt türleri farklı. Parazitik olsa ağız o kadar kapanmaz ağzıyla dikkat çekio zaten parazitik
Teramorium cinstir türleri farklı alt tür başka bir şey2 side tetramorium ama alt türleri farklı. Parazitik olsa ağız o kadar kapanmaz ağzıyla dikkat çekio zaten parazitik
Sırf ağız açıklığı ile değil parazitik tetranın ağız yapısı farklı internetten bakarsanız farkı görürsünüzAğzı açık zaten genelde böyle bak fotoya
|