Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yer Türü Acanthoscurria geniculata

KertemeyenKele

Asker
Yasaklanmış Üye
2 Nis 2020
286
254
180
Ödüller
4
LV
2
 
images (1).jpeg

Bilimsel Adı: Acanthoscurria geniculata

Tür : Yer türü

Zorluk : Orta

Zehir Oranı : Orta

Doğal Yaşam Alanı : Brezilya

Büyüme Hızı : Hızlı

Karakter : Agrasif

İdeal sıcaklık: 24-28C

İdeal nem : 54-65%

Yeni Dünya Tarantulası : Bombalamaktan çekinmez

Açıklama
Adult boyları için 30x40x30cm ölçülerinde bir teraryum yeterli olacaktır. Taban malzemesi yüksekliği canlının vücut çapı kadar olması idaeldir. Bu tür nemli yerleri sever ve bu mitelara ve diğer parazitlerin oluşmasına yol açabilir. Bu konuda önlem alınmalıdır. Dekor olarak mağaralar ve kütükler tercih edilebilir. Taban malzemesi olarak hindistan cevizi torfu önerilir.
Beslemesi zevkli yer türlerinden dir. Dikkat edilmesi geren bombalamasıdır. Köşeye sıkıştırıldığında yada rahatsız edildiklerinde bombalamaktan çekinmezler. Ama bu sizi ısırmiyacakları anlamına gelmez. Bombalama tüyleri deride kaşıntı kızarıklığa yol açar. Göz ve solunum yolunda ise güçlü bir acı hissedebilirsiniz. Teraryum biraz büyük tutulması gerekir. Gezinmeyi severler. Yeni hobiciler kendilerine güveniyorlarsa bu türle başlayabilirler. Handing yapmak için deneyime ihtiyaç duyulur ama çok fazla yapılırsa strese girer (bütün türler için aynı).

images.jpeg-6.jpg
 

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt