Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ağaç Türü Avicularia Geroldi

Oğuzjq

Majör
Emektar
Deneyimli Hobici
23 Haz 2021
99
64
75
Ödüller
2
LV
1
 
Avicularia Geroldi
download.jpg


Yaygın isimBrezilyalı Mavi ve Yeşil Pembe Ayak
Tür TürüYeni dünya ağaç
Doğal Yaşam alanıBrezilya'nın tropikal Santana Adası'nda bulundu. Genellikle koruların, muz ağaçlarının ve palmiye ağaçlarının hem yeşil hem de ölü yapraklarında bulunur.
Büyüme oranıOrta-hızlı büyüme oranı. Dişiler ve erkekler 2 yıl içinde tam boyuta ulaşabilirler.
Yetişkin BoyutuDişiler, erkekler biraz daha küçükken, 5 "ile 6" arasında bir bacak açıklığına ulaşır.
ÖmürKadınlar düzenli olarak 12 yıla kadar yaşarken, erkekler genellikle sadece 3 yıla kadar yaşar.
MuhafazaMuhafaza, üzerine tırmanmak ve dokuma takmak için bol miktarda malzeme ile genişliğinden daha uzun olmalıdır. Zemini iki inçlik bir alt tabaka kaplamalı ve su her zaman mevcut olmalıdır. Muhafaza iyi bir hava akışına sahip olmalıdır.
Sıcaklık/Nem78°F ila 82°F, yaklaşık %60 ila %70 nem.
DiyetHaftada birkaç yetişkin büyüklüğünde cırcır böceği yiyebilen iyi bir yiyici. Dubia hamamböcekleri ve yemek kurtları ek gıda olarak kullanılmalıdır.
mizaçNispeten uysal. Nadiren tüyleri sallar (Genellikle tüyleri ağlarına sürer) ve neredeyse hiç ısırmaz. Biraz ürkek olabilir ama.
Deneyim SeviyesiOrta - İyi bir mizaç ile bakımı nispeten kolaydır. Bununla birlikte, doğru nem seviyelerini korumak oldukça zor olabilir.
Ortalama tutarErkekler ~ 75 $, Kadınlar ~ 125 $

Avicularia geroldi Mizaç​

  • Avicularia cinsi içindeki bu tarantula ve çoğu tarantulanın genel mizacı, onları bu kadar çok övülen şeydir. Bu ağaçta yaşayan bir türdür, yani ağaçlarda yaşar ve nadiren yerde yürür. Bu nedenle, yıllar içinde oldukça çevik hale geldiler - ama bunun sizi korkutup kaçırmasına izin vermeyin !!

  • Esaret altındayken, Avicularia geroldi , ideal bir evcil hayvan olan çok uysal bir tarantuladır. Bu , rahat, daha bağışlayıcı ve bir yırtıcıyla karşılaştıklarında dövüşmek yerine kaçmayı tercih ettikleri bilinen tarantulalar olan yeni bir dünya tarantulasıdır . Esasen, yeni dünya tarantulalarının bakımı çok daha kolaydır ve bu nedenle deneyimsiz bakıcılar için önerilir.

  • Rahat olmalarına rağmen, bu tarantula ( veya bu konuda herhangi bir tarantula ) ile ilgilenmeniz önerilmez. Bu özel türün, muhafazalarına erişildiğinde biraz ürkek davranma eğilimi vardır. Isırmazlar, ancak bu bazı öngörülemeyen sonuçlara neden olabilir. Isırmanın yanı sıra, bu türün başka bir etkili savunması daha var.

  • Yeni dünya tarantulaları olarak bu tür, esasen yırtıcılarda ciddi tahrişe neden olabilen dikenli tüyler olan ürtiker tüylere sahiptir. Pek çok tarantula bu tüyleri saldırganlarına savururken, Avicularia geroldi aslında saçlarını muhafazalarındaki ağa sürtüyor! Bu nedenle, kafeslerine girerken çok dikkatli olun - bu tüyler şaka değil.

  • Genel olarak, yine de, bu, neredeyse hiçbir zaman tehdit oluşturmayan veya savunmacı davranmayan nispeten rahat bir tarantuladır.
 
Benzer konular Forum Tarih
tarantulagunlugutr Ağaç Türleri 5 259
KertemeyenKele Avicularia 0 968

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt