Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Bahçemde kraliçe karınca buldum

fXFnO.png

sssss0151

Yumurta
1 Ara 2024
2
1
15
LV
0

karınca yuvasının etrafında 3 4 tane kraliçe karınca buldum sabit bir yere gidiyorlardı 3 tane kraliçe vardı aldım türü ne acaca diğer karıncalara bakarak küçük bir tür birde bu dönemde yumurtlarmı yoksa gerimi bırakayım daha kanatlı
IMG_2893.png
IMG_2891.jpeg

Benzer konular

SavelyeE

Pupa
10 Eki 2024
96
30
30
LV
0

karınca yuvasının etrafında 3 4 tane kraliçe karınca buldum sabit bir yere gidiyorlardı 3 tane kraliçe vardı aldım türü ne acaca diğer karıncalara bakarak küçük bir tür birde bu dönemde yumurtlarmı yoksa gerimi bırakayım daha kanatlıEkli dosyayı görüntüle 33061Ekli dosyayı görüntüle 33062
Crematogaster prensesi bu, kanatlarını dökmeyebiliyo bazen bu cins, dökmüş gbi duruyo da kendine kendine değil de hasar aldığı için ufalanmış gibi duruyo, çiftleşmeme ihtimali var çünkü yuva çevresinde bulmuşsunuz ama siz yine de bi şansızı deneyin, tüpünü hazırlayın koyun karanlık bi yere, aynı gün de dökebilir hiç dökmeyebilir de.
Ayrıca arka kısmının daha net bi fotoğrafını atar mısınız fazla hırpalanmış duruyo

Emirsamet07

Yumurta
28 Kas 2024
25
9
15
LV
0

Crematogaster prensesi bu, kanatlarını dökmeyebiliyo bazen bu cins, dökmüş gbi duruyo da kendine kendine değil de hasar aldığı için ufalanmış gibi duruyo, çiftleşmeme ihtimali var çünkü yuva çevresinde bulmuşsunuz ama siz yine de bi şansızı deneyin, tüpünü hazırlayın koyun karanlık bi yere, aynı gün de dökebilir hiç dökmeyebilir de.
Ayrıca arka kısmının daha net bi fotoğrafını atar mısınız fazla hırpalanmış duruyo
Evet abdomeni ezilmiş ise hiç almayın boşuna . Ben bir kere denemiştim birkaç güne öldü.

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
372
315
275
Ödüller
6
LV
3

Yuva etrafında bulunduysa prensestir, döllenmemiş oldukları için alınmaması gerekir. Geri salmanızı tavsiye ederim.

sssss0151

Yumurta
1 Ara 2024
2
1
15
LV
0

Ben bu karıncayı almadım sadece bunu tür için fotoğrafını çektim kendi halindeydi yani bir şey olduysada benle alakalı değil

Users who are viewing this thread

Üst Alt