Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
karınca yuvasının etrafında 3 4 tane kraliçe karınca buldum sabit bir yere gidiyorlardı 3 tane kraliçe vardı aldım türü ne acaca diğer karıncalara bakarak küçük bir tür birde bu dönemde yumurtlarmı yoksa gerimi bırakayım daha kanatlı
karınca yuvasının etrafında 3 4 tane kraliçe karınca buldum sabit bir yere gidiyorlardı 3 tane kraliçe vardı aldım türü ne acaca diğer karıncalara bakarak küçük bir tür birde bu dönemde yumurtlarmı yoksa gerimi bırakayım daha kanatlıEkli dosyayı görüntüle 33061Ekli dosyayı görüntüle 33062
Crematogaster prensesi bu, kanatlarını dökmeyebiliyo bazen bu cins, dökmüş gbi duruyo da kendine kendine değil de hasar aldığı için ufalanmış gibi duruyo, çiftleşmeme ihtimali var çünkü yuva çevresinde bulmuşsunuz ama siz yine de bi şansızı deneyin, tüpünü hazırlayın koyun karanlık bi yere, aynı gün de dökebilir hiç dökmeyebilir de.
Ayrıca arka kısmının daha net bi fotoğrafını atar mısınız fazla hırpalanmış duruyo
Crematogaster prensesi bu, kanatlarını dökmeyebiliyo bazen bu cins, dökmüş gbi duruyo da kendine kendine değil de hasar aldığı için ufalanmış gibi duruyo, çiftleşmeme ihtimali var çünkü yuva çevresinde bulmuşsunuz ama siz yine de bi şansızı deneyin, tüpünü hazırlayın koyun karanlık bi yere, aynı gün de dökebilir hiç dökmeyebilir de.
Ayrıca arka kısmının daha net bi fotoğrafını atar mısınız fazla hırpalanmış duruyo