Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ağaç Türü Caribena Versicolor

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,980
1,850
475
Ödüller
20
LV
5
 
CARVERMF-1.jpg

Bilimsel Adı : Caribena Versicolor (ex: Avicularia Versicolor)

Hobi Adı : Martinique pink toe / Antilles pink toe

Bulunduğu Bölge : Martinik / Karayipler

Tip : Ağaç türü

Büyüme Hızı : Orta
dişiler 10-12 erkekler 2-3 yıl yaşayabilir

Karakteri : Uysal ama Cesur

Sıcaklık : 26-30°C (Yaz), 21-25°C (Kış)

Nem : %70 - %80

Yeni dünya : Bombalama tüyleri vardır

Yaşam alanı : Dikey boşlukta örümcek boyutunun en az 4 katı, bir saklanma ve bir su kabı ile 5 cm alt tabaka ile içi boş ağaç kabuğu, dallar, bambular gibi dikey ve iyi bir havalandırma ile saklanma alanı oluşturarak ağaç düzenlenmesi..

Açıklama : Martinik pembe ayak, canlı renk tonları ile özellikle de ağaç türü seven hobicilerin mutlak favorisi olmaya devam ediyor.. Daha önce Avicularia Versicolor olarak adlandırılan Caribane Versicolor pembe parmaklı diğer kuzenlerinden biraz daha arsız olsa da, bu tarantula uysallığı ile daha çok anılıyor ve yeni başlayanlar için ona sahip olmak tam bir zevktir. Güzel kabarık tüyleri ve kızıl/yeşilimsi tonlardaki vücudunu izlemek kesinlikle çok güzel, olabildiğince yükseğe ağ örerek perdeli yuvalar inşa ediyorlar, buradan besleniyorlar ve oldukça iyi büyüyorlar.

Onlarla ilgilenirken biraz dikkat etmelisiniz, atmalaktan ve zıplamaktan asla çekinmezler siz çalışırken üzerinize atlayan bu küçük örümcekler için panik yapmayın olabildiğince sakin kalmaya çalışın.. genellikle insanlardan hoşlanmadıkları için tekrar bir kaçış yolu bulmak isteyecektir..

Juvenile (genç)
CARVERS-1.jpg
 

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt