Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Rehber Carpet Phyton

  • Konbuyu başlatan OkeaN
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:28

OkeaN

Yumurta
6 Ocak 2022
38
38
15
LV
0
 
AdobeStock_42859936-45146d44.jpeg

Bilimsel Adı : Morelia Spilota

Hobi Adı : Carpet Phyton

Bulunduğu Bölge ve Habitat : Avustralya'nın Kuzey, Güney ve Doğu kıyılarındaki ormanlık alanlarda ve savanlarda yaşarken bulunur. Bazen Papua Yeni Gine'nin güney ucunda da bulunurlar.

Büyüme Hızı : İki yıl içinde yetişkin boyutlarına ulaşabilin Carpet Phyton esaret altında 20-30 yıl yaşayabilir.

Tip : Yarı Ağaççıl

Karakteri : Genellikle sakin

Sıcaklık : Sıcak alan 29-32°C, serin alan 22-24°C

Nem : %40- %50

Yaşam alanı : Teraryum boyutu minimum 1-1,5 metre olmalıdır.

Açıklama : Son olarak, Carpet Pitonlar ( özellikle genç olanlar) yarı ağaççıldır, tırmanmak için bazı ağaç dekorları koymanız canlınızı mutlu edecektir. Vahşi doğada bu yılanlar çok agresif değildir. İnsanlar için bir tehdit oluşturmazlar ve Avustralya'da yiyecek aramak için evlere yaklaştıklarında dolayı çok sık karşılaşılır. Sağlıklı bir yılan kafesin her iki tarafında da zaman geçirecektir. Bu, sıcaklıklarını düzenlemelerine yardımcı olacaktır. Yılanınız tüm zamanını sıcak tarafta geçiriyorsa, soğuk alan çok soğuk olabilir. Benzer şekilde, tüm zamanlarını soğuk tarafta geçiriyorlarsa, sıcak alan rahatsız edici derecede sıcak olabilir ve canlınızda deri yanıklarına sebebiyet verebilir.
1649289834278.png
 
Benzer konular Forum Tarih
A İlanlar Arşivi 2 631

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt