Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ege Kesilmez

ege kesilmez

Kraliçe
Yasaklanmış Üye
23 May 2020
913
286
275
LV
0
 
ad ege kesilmez
besleğim karıncalar . cata nodus kolonisi . messor oriantalis kolonisi. solonepsis fugax kraliçesi . 1 tane tapinimo umbaguum kraliçesi . 1 tane lasius neglectus . 1 tane lasius niger kraliçesi 1 tane lasius flavus kraliçesi



beslediğim diğer canlılar 3 tane kedi

hobiye şöyle başladım normalde ben sürüngen hobicisiydim ama birgün tuğkan gönültaşın yani karınca çiftliğim hergün karınca videoları izledim artık sürüngen videoları izlemez oldum birgün elimde deneylerden kalan test tüpleriyle gezdim ama hiç bulamadım hergün böyle devam etti en sonunda messor kolonisi satın aldım o koloniyide mite basmış ve ondan sonra bu hobiyi unuttum sonra sürüngen videoları izlemekten sıkıldıktan sonra karınca çiftliğininin zaten bütün sürüngen videolarını en az 4 kere izlemiştim ve aynı şekilde karınca videolarınıda izledim ve ilk kraliçemi buldum sonra bidaha buldum 3. kraliçem olarak cata nodus buldum tuğkan gönültaşın dev arena seç beğen videosundan sonra bakamayacağımı düşündüm hırs ettim ve cata nodus kolonisinin şuan 50 işçisi var ve bu hobiden bidaha vazgeçmedim tüm latince isimlerini öğrendim vs .
 

Benzer konular

KertenKelebek

Kraliçe
Yönetici
11 Ocak 2020
542
531
375
Ödüller
8
LV
3
 
Merhabalar Ege,

Hobiyle tanışması çok geçmişe dayanmayan (bende dahil ☺) birçok arkadaşımız gibi sende Karınca Çiftliğim sayesinde tanışmışsın. Farklı türlerde koloniler kurmayı başarmışsın. Hepsi güzeldir ama görmeyi de çok isterim ? Özellikle de Nodus kolonisini kurarken ki yaşadığın deneyimler bize katkı sağlayacaktır. Burada ve hobide güzel vakitler geçirmen dileğiylee ?
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt