Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Erastes ve Forumda Emeği Geçen Arkadaşlara Hitaben

Bogachanturk

Majör
22 Kas 2021
178
96
75
LV
0
 
Öncelikle,
Arkadaşlar foruma üye olduğum zamandan beri özellikle tarantulalar konusunda çok şey öğrendim, öğreniyorum ve öğreneceğim. Sabahları işe geldiğimde yapılması gereken işler yoksa 10 dakika ayırıp mesajları okumaya çalışıyorum. Sabahtan yoğun isem de gün içinde okumaya çalışıyorum. Tarantulalar yanında elimden geldiğince diğer canlıların da yazılarını okumaya ve öğrenmeye çalışıyorum.
Forumda gerçekten değerli arkadaşlar var. Herhangi bir beklenti içine girmeden sadece karşısında ki insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Bu hayatta ki geri veremeyeceğiniz tek şeyi zamanını bizler için harcıyorlar. Bu sebep bile onların değerli olması için yeterli bana göre.
Bu arkadaşlardan bir tanesi de @Erastes Kendisi ile bir süredir forumdan yada telegram üzerinden mesajlaşıyoruz. O kadar özverili, anlayışlı ve bilgili ki benim ona olan saygım daha da artı zaman içinde. Bir sohbet esnasında Dubia Kurdu lafı geçmişti. Kendisi bunun üzerine müsait olduğu zaman diliminde kargo yaparak göndermiş. Birde kargo içini dolu dolu yollamış. İnanın çok mahçup oldum dersem yeridir. Bu kadarını beklemiyordum.

Foruma emeği geçen herkese gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Onların yardımı ve iyi niyeti ile ufacık bilgi dünyama her geçen gün yeni bir bilgi ekleniyor.
 

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,982
1,851
475
Ödüller
20
LV
5
 
Konu için rica ve teşekkür ederim hocam.. aslında bizde hobiye bu şekilde başladık maddiyatı bir kenara bırakarak bizede ilk zamanlar yardım eden hediye gönderenler oldu ve sonra zamanla aynı şekilde bende karşılık vermeye başladım aslında hobiyi bi yerlere taşımak ve geliştirmek için olması gereken bu ama malum ülkemiz şartlarında hem maddi hem manevi açıdan durumlar malesef pek iç açıcı değil hali ile bir süre sonra maddiyat önem kazanıyor.. yinede her zaman gerek kişisel gerek ise forum olarak aynı şekilde paylaşmaya bilgilendirmeye devam edeceğim, edeceğiz.. :)
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt