Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Fare

fUpsY.png

azra şanal

Yumurta
14 Tem 2024
3
0
5
LV
0

Merhabalar rat cinsi farem birden bire kötüleşti yemeden içmeden kesildi ciddi şekilde hareket edemiyor denge kuramıyor sabah aynı şekilde bir yavruyu kaybettim fareler hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilrmi çok acil lütfen

Benzer konular

3 Tem 2024
35
17
15
LV
0

Merhabalar rat cinsi farem birden bire kötüleşti yemeden içmeden kesildi ciddi şekilde hareket edemiyor denge kuramıyor sabah aynı şekilde bir yavruyu kaybettim fareler hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilrmi çok acil lütfen
Bu konularda en iyisi bence veteriner kliniğine götürmek çünkü ciddi bir soruna benziyor

ZTERS

Yumurta
15 Tem 2021
44
7
15
LV
0

yasam alani beslenme sekli kac takim sekilde bakildigini fotolar ile beraber paylasirsaniz yardimci olmaya calisirim
bir cok ihtimal var talas toz seklinde olup solunumu etkiler sicaktan dolayi hayvan iptal olur ve bu aralar olan birsey yeteri besin alamamistir erkek rat ustunluk icin saldirmis olabilir yavrulari yok edip tekrardan ciftlesmek icin

SomeBody

Süper Majör
Denetmen
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
283
177
140
Ödüller
4
LV
2

yasam alani beslenme sekli kac takim sekilde bakildigini fotolar ile beraber paylasirsaniz yardimci olmaya calisirim
bir cok ihtimal var talas toz seklinde olup solunumu etkiler sicaktan dolayi hayvan iptal olur ve bu aralar olan birsey yeteri besin alamamistir erkek rat ustunluk icin saldirmis olabilir yavrulari yok edip tekrardan ciftlesmek icin
canlılar malesef vefat etmiş dostum 😓

azra şanal

Yumurta
14 Tem 2024
3
0
5
LV
0

Bu konularda en iyisi bence veteriner kliniğine götürmek çünkü ciddi bir soruna benziyor
Çoğu veteriner bakmadığı için bişey yapamadık malesef kaybettim 2 yavruyu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

canlılar malesef vefat etmiş dostum

Anne ve baba ayrı kafesteydi sıcaktan dolayı dediler izmir 2 gün 52 derece hissedildi o yüzden denildi baba doğumdan beri ayrı anne de sütten kesritiği için onlardan dolayı olmadığını biliyorum

Son düzenleme:

SomeBody

Süper Majör
Denetmen
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
283
177
140
Ödüller
4
LV
2

Anne ve baba ayrı kafesteydi sıcaktan dolayı dediler izmir 2 gün 52 derece hissedildi o yüzden denildi baba doğumdan beri ayrı anne de sütten kesritiği için onlardan dolayı olmadığını biliyorum
Geçmiş olsun tekrardan

ZTERS

Yumurta
15 Tem 2021
44
7
15
LV
0

havalarin sicak olmasi hayvanlar icin hic iyi degildir elinizden geldigi kadar sicaktan korumaya calisin hayvanlari sicaktan bitkin dustukleri icin yeterli besin alamayabilirler ondan dolayi sularida vitamin takviyesi yapin yem olarak proteinli sekilde besleyin bu zamanlari atlatirsa sorun olmaz ama dedigim gibi sicak havalarda cok dikkatli olmalisiniz

gulletopu

Yumurta
30 Tem 2024
8
3
15
LV
0

Önceden kaptığı bir bakteri muhtemelen bütün canlılara yayılmış ve etkisini şimdi gösteriyor.

aka

Media
Emektar
22 Tem 2023
72
69
50
Ödüller
2
LV
1

@ZTERS sadece açıklama yapmış mesajları siliyorum daha fazla uzamamasını rica ediyorum.

fU3Et.png
fmHny.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt