Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Gecko Için alternatif Yem

neonraenn

Yumurta
22 Haz 2022
7
2
15
LV
0
 
Merhaba.Gecko icin canli yem alacaktim fakat ailem izin vermedi.Canli yem disinda ayni islevi gören sürüngen yemi önerirmisiniz.
 

Benzer konular

Claudius

Yumurta
26 Mar 2022
42
14
15
LV
0
 
Ne tür gecko olduğunu bile söylememişsin. Gekkonidae familyasındaki binlerce tür içerisinden tahmin yapmamızı mı bekliyorsun?
 

kernossy

Yumurta
Yasaklanmış Üye
11 Tem 2022
36
3
15
LV
0
 
Mikro Un kurdu verebilirim sana hem çok küçük bir alanda bakabilirsin hemde ailen laf etmez ama geckoya uygun mu bilmiyorum
Merhaba.Gecko icin canli yem alacaktim fakat ailem izin vermedi.Canli yem disinda ayni islevi gören sürüngen yemi önerirmisiniz.
 

Raix

Yumurta
14 May 2022
8
2
15
LV
0
 
Tartara biraz hızlı bir canlı olduğu için bence ailesi bakımından zorluk çıkarabilir ama bence dubia morio vs sorun olmaz ama kalsiyum-d3 gibi olması gereken şeyleri ihmal etmemen gerekli eğer crested gecko besliyorsan ona mama gibi bişey hazırlayabilirsin ama leopard geckoda böyle bi durum yok canlı yem zorunlu
 

frkanylmaz

Yumurta
6 Tem 2022
4
0
5
LV
0
 
Ailen gecko beslemene izin verip canlı yeme mi izin vermiyor?
Olabilir zaten zor ikna ediliyor kimi aileler canlı böcek biraz kırılma noktası oluyor normal yani
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Leopard gecko ise canlı yem zorunlu un kurdu, kurt çeşitleri moria filan ve dubia bakabilirsin iki kapta tırmanmaz sessiz ve dubialar koku yapmaz her hafta 50 100 tane siparişle çevirebilirsin suplamentlerini alıp yemleri ona bulaman lazım nasıl kullanacağını araştır, crested gecko ise yavruysa canlı yem ama yetişkin ise meyve püresi yeterli olacaktır. İlla da canlı yem denmesinin sebebi haraket etmeyen şeylere karşı ilgisiz olmaları yani cansız şeylere bakmıyorlar yem olarak algılamıyolar.
 
Son düzenleme:

Users who are viewing this thread

Üst Alt