SaolunMerhaba
Güvenilirdir
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
+Ref
ve çok kişide güzel yorumlar yazacaktır
Undergroundda alışveriş yaptım antstırede karınca olmadığı için site işlem beklemede diyor ben kartın Online alışverişini kapattım kopyalamış olabilirmi site güvenilirmiTürkiye'deki karınca konusunda en güvenilir sitelerdendir.
Öyle kart kopyalama gibi bir dolandırıcılık yapmazlar, ben undergrounddan hem formicarşum hem tür aldım iki adet biraz geç geldi ama gönderdiler sorunsuz şekilde.Undergroundda alışveriş yaptım antstırede karınca olmadığı için site işlem beklemede diyor ben kartın Online alışverişini kapattım kopyalamış olabilirmi site güvenilirmi
Undergroundda alışveriş yaptım antstırede karınca olmadığı için site işlem beklemede diyor ben kartın Online alışverişini kapattım kopyalamış olabilirmi site güvenilirmiTürkiye'deki karınca konusunda en güvenilir sitelerdendir.
sizde işlem bekleme gibi bir durum oldumuÖyle kart kopyalama gibi bir dolandırıcılık yapmazlar, ben undergrounddan hem formicarşum hem tür aldım iki adet biraz geç geldi ama gönderdiler sorunsuz şekilde.
Antstore kullanmadım bilgim yokUndergroundda alışveriş yaptım antstırede karınca olmadığı için site işlem beklemede diyor ben kartın Online alışverişini kapattım kopyalamış olabilirmi site güvenilirmi
sizde işlem bekleme gibi bir durum oldumu
Antstore kullanmadım bilgimin yok
Site güvenilir kopyalama gibi bir sorun olmazUndergrounddan bassettim