Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Güvenilir mi?

fUpsY.png

Kivanc

Yumurta
11 Kas 2024
42
8
15
LV
0

IMG_2166.png

Benzer konular

25 Ara 2022
54
25
30
27
LV
0

Merhaba
Güvenilirdir
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
+Ref

ve çok kişide güzel yorumlar yazacaktır

Begonza

Alate
Denetmen
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
304
239
225
Ödüller
6
LV
3

Türkiye'deki karınca konusunda en güvenilir sitelerdendir.

Kivanc

Yumurta
11 Kas 2024
42
8
15
LV
0

Undergroundda alışveriş yaptım antstırede karınca olmadığı için site işlem beklemede diyor ben kartın Online alışverişini kapattım kopyalamış olabilirmi site güvenilirmi

gulletopu

Pupa
30 Tem 2024
72
27
30
LV
0

Undergroundda alışveriş yaptım antstırede karınca olmadığı için site işlem beklemede diyor ben kartın Online alışverişini kapattım kopyalamış olabilirmi site güvenilirmi
Öyle kart kopyalama gibi bir dolandırıcılık yapmazlar, ben undergrounddan hem formicarşum hem tür aldım iki adet biraz geç geldi ama gönderdiler sorunsuz şekilde.

Kivanc

Yumurta
11 Kas 2024
42
8
15
LV
0

Öyle kart kopyalama gibi bir dolandırıcılık yapmazlar, ben undergrounddan hem formicarşum hem tür aldım iki adet biraz geç geldi ama gönderdiler sorunsuz şekilde.
sizde işlem bekleme gibi bir durum oldumu

gulletopu

Pupa
30 Tem 2024
72
27
30
LV
0

sizde işlem bekleme gibi bir durum oldumu
Antstore kullanmadım bilgim yok

fU3Et.png
fmHny.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt