Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

hobi neden bırakılır?

Zefix

Media
15 Tem 2022
137
16
55
LV
0
 
Mrblar,yaşım 45 ve küçüklükten beri bir çok canlı baktım.Hiç birinden de sıkılmadım.Yaklaşık 1 aydır da sosyal medyada gördüğüm bir video ile karınca hobisine merak saldım.Saatlerce araştırıyorum, izliyorum ,okuyorum vs...Her güne bir heyecanla başlıyorum.Ama sonra forumları okurken,ilan sayfalarına bakarken;"hobiyi bıraktığımdan dolayı"cümlesini görünce içimdeki heves yerini birden," acaba bende bir gün böyle mi diyeceğim"yerini alıyor.Şimdi yeni olduğum için ,yani bir gün doyuma ulaşınca birşeylerin büyüsü mü bozulacak?Hobi sıradanlaşacak mı?Bu hissi yaşamak istemiyorum.Yıllarca bu işi yapan arkadaşların hissiyatlarını çok merak ediyorum.Paylaşırsanız sevinirim.
 

Benzer konular

Beko

Süper Majör
17 Ocak 2022
274
110
140
Ödüller
2
LV
1
 
İlk olarak hobiye yeni başlayan arkadaşlar bulduğu onlarca kraliçeyi cinslerine bile bakmadan aldığı için işçiler çıktıktan sonra çok zorlanıyorlar ve koloniler bir bir öldüğünde soğuyup bırakabiliyorlar.

İkinci olarak ta hobiyi ticaret olarak gören insanlar ilan açarken bahane olması için "hobiyi bırakıyorum" " hobiyi bırakan arkadaşımın canlıları" tarzı açıklamalar yapabiliyor.

Üçüncü olarak yaşı küçük arkadaşlar aile tepkilerine maruz kaldığı için bırakabiliyorlar

Dördüncü olarak elimde bir sürü canlı olmasına rağmen kraliçe bulduğumda yada iki işçi çıktığında ilk günkü gibi seviniyorum. Hobiyi bırakmak aklıma bile gelmedi şuana kadar
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt