Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

İdiot mira handling yapılırmı

Benzer konular

Emre_zr

Alate
Moderatör
Deneyimli Hobici
19 Mar 2021
350
206
225
Ödüller
6
31
LV
3
 
Murinusa bile handling yapan var. Önemli olan sonucu. Pulchra gibi sakin türü bile handling yaparken yanlış bir hareketle isirilabilirsin. Bunun garantisi yok. Yapılmaz diye birşey de yok. Zaten tür aciklamalarinda bütün türlerde handling yapılması önerilmez yazar. Çünkü sonucuna ısırılan katlanır. İdiot Mira'nın zehir seviyesini bilmiyorum. Ama zehir arttıkça handling yapılmasını önermem. Alerjin falan olur sonra helvani yerler. Bir ısırığa gitti derler. Bu da ek bilgi olsun, bu alerji durumunu da arıya olan alerjiyle karıştırma sakın. Arıya alerjin yoksa tarantulaya da yoktur veya Arıya alerjin varsa tarantulaya da vardır diyen ordunaryuslar var. Arıya alerjin olmaması tarantula zehrine olmadığı anlamına gelmiyor.
 
Son düzenleme:

TheCrolax

Yumurta
27 May 2021
29
10
15
LV
0
 
knk her tarantulanın kendine özel karakteri mizacı var agresifse hani elini yaklastırdıgında direkt şaha fln kalkıyosa ben önermem şahsen
 
10 Şub 2021
51
11
30
LV
0
 
Yapilir ama trapdoor oldugu icin yerinden edip cikarmak daha fazla strese sokuyor canliyi
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt