Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

İki tane Tetramorium kraliçem var

11 Haz 2022
91
7
30
LV
0
 
Daha dün buldum ikisini de.Ne zaman işçi çıkartırlar?Asıl sormak istediğim bunlar koloni olunca canlı yem vermeli miyim?Vermesem protein ihtiyaçlarını karşılayacak bi alternatifi var mı canlı yemin?Ailem karınca hobime pek sıcak bakmıyor ve canlı yem almam epey zor maalesef.Dışarıdaki karıncaların topladığı ölü hayvanları alsam (hepsini değil bi kısmını,evin hemen önünde devasa iki tane messor kolonisi var.)hayvanlara bi etkisi olur mu?(Almak istiyorum ama ailem yüzünden canlı yem alamıyorum maalesef.)
 

Zeryum

Media
21 Haz 2020
119
38
55
LV
0
 
Evdeki pişmiş etlerin baharatsız iç kısımlarını veya pişmiş yumurta akını versen de yaşarlar. Forumda çok konu var alternatif yemle ilgili.
Dışarıdan ölü hayvan falan getiriyim deme :D hatta sinek bile verme.
Ben tetra kolonime sadece kuş maması(yem değil mama) vererek 6 ay sorunsuz baktım ardından canlı yeme geçtim.
 

Ant Man

Asker
4 Nis 2021
300
84
155
Ödüller
2
LV
1
 
1-1,5 aya ilk işçileri çıkar. Bence ilaçlama olmadığı zamanlar karasinek,kelebek,güve tarzı şeyler verebilirsiniz ben uzun süredir veriyorum hiçbir zaman ilaçtan dolayı karıncaların öldüğünü görmedim. Ama sorumluluk kabul etmem.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yumurta yiyip yememe koloniye göre değişir. Benim tetralar sarisinida beyazına da dokunmuyor.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt