Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

İlk tecrübem için yardım istiyorum

Serkanklnc

Yumurta
26 May 2020
2
0
5
LV
0
 
Hayatımda ilk defa karınca besleyeceğim 1 hafta önce tesadüfen 3.kattadaki evin balkondan evin içine giren karıncayı besleyip çoğaltma kararı aldım ve bulur bulur evdeki imkanlarla bu şekilde bir yer yapdım. Ancak 1 haftadır yumurtlamadı sanırım bir yerde yanlış yapdım.Şunuda belirteyim karıncamı rahatsız etmiyorum sürekli karanlıkda duruyor 1 haftadır ilk defa bu gün kontrol ettim ve hala yumurta yok sizce neden olabilir? Pamuk olan kısımda su koydum.
 

Benzer konular

ATC

Süper Majör
17 May 2020
161
143
140
LV
0
 
Öncelikle alan çok büyük gibime geldi. Test tüpü ortamı hazırlayabiliyorsanız çok daha kullanışlı olur. İkinci olarak tohumlar gereksiz, şuan herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok. Son olarak da bazı kraliçelerin yumurtlaması biraz zaman alabiliyor, beklemekten başka çok bir seçeneğiniz yok. Çiftleşmemişse de büyük ihtimalle bir süre sonra ölecektir.
 

Serkanklnc

Yumurta
26 May 2020
2
0
5
LV
0
 
Tohumları bu gün koydum 1 haftadır bu kutu içinde bende 1 haftadır birşeyler yemediği için ölmesinden korktum.
 

ATC

Süper Majör
17 May 2020
161
143
140
LV
0
 
Kraliçeniz fully claustral olarak da tabir edilen, koloni kurma sürecinde beslenmeye ihtiyaç duymayan bir kraliçe. Normal şartlar altında hiçbir şey yemeden 6 ay 1 sene kendine yetebilecek canlılar bunlar. Bu arada tohumların durmasında zarar yok tabi ben sadece gördüğüm hataları söyledim. En büyük sıkıntınız yaşam alanı. O kadar küçük bir kraliçe için o ortam çok büyük.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt