Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yer Türü Lasiodora Parahybana (Brezilya Somonu Pembe Birdeater)

Oğuzjq

Majör
Emektar
Deneyimli Hobici
23 Haz 2021
99
64
75
Ödüller
2
LV
1
 
download.jpg

Lasiodora parahybana

Yaygın isim
Brezilya Somonu Pembe Birdeater​
Tür Türü
Yeni dünya karasal​
Doğal ortam
Brezilya'da, yıl boyunca sıcak ve nemli olan, çoğunlukla ormanlardan oluşan bir habitatta bulunur.​
Büyüme oranı
Hızlı büyüme oranı. Bir yılda birkaç santim büyüyebilir.​
Yetişkin Boyutu
Dişiler, erkekler biraz daha küçükken, yaklaşık 10 inçlik bir bacak genişliğine ulaşır.​
Ömür
Dişilerin 20 yıla kadar, erkeklerin ise sadece 5 yıl yaşadığı bilinmektedir.​
Muhafaza
Çok fazla taban alanı gerekli olduğundan muhafazanın çok uzun ve geniş olması gerekir. Oyuk açmaya izin vermek için 4-6 inç alt tabaka sağlanmalıdır. Ayrıca bir deri ve su kabı ile iltifat edilmelidir.​
Sıcaklık/Nem
75°F ila 80°F, yaklaşık %65 ila %75 nem.​
Diyet
Avına her zaman intikam duygusuyla saldıran mükemmel bir yiyici. Haftada yaklaşık 7 yetişkin cırcır böceği veya 2 dubia hamamböceği yiyebilir.​
Mizaç
Oldukça cesur ama saldırgan veya savunmacı değil. Kolayca korkmaz ama dövüşmek yerine kaçmayı ve saklanmayı tercih eder. Harika görüntü türleri.​
Deneyim seviyesi
Başlangıç – Büyük bir tarantula olsa da, arkadaş canlısı ve bakımı oldukça kolaydır. Bakımı diğer türlerden daha zor değil.​
Ortalama tutar
Slingleri ortalama -60- TL civarıdır.​

Lasiodora parahybana Mizaç

  • Bu tarantula türü sadece çok büyük değil, aynı zamanda onunla birlikte gidecek büyük bir kişiliğe de sahip! Bu, korkutucugörünümüyle tezat oluşturuyor gibi görünebilir, ancak kesinlikle doğrudur.

  • Genel olarak kabul edilebilir tavrı ve sakin mizacı, onu deneyimsiz tarantula sahipleri için harika bir tarantula yapar.

  • Lasiodora parahybana , oldukça sakin, arkadaş canlısı ve eski dünya tarantulalarından çok daha az agresif oldukları bilinen tarantulalar olan yeni bir dünya tarantulasıdır.

  • Bu tarantula tehdit edildiğinde saldırgan olmak yerine yuvasına kaçmayı ve saklanmayı tercih eder. Yeni bir dünya tarantulası olarak, yırtıcı hayvanların tüylerini diken diken etme yeteneğine sahiptir.

  • Bununla birlikte, mal sahipleri, L'lerini neredeyse hiç görmediklerini bildirmektedir. parahybana fiske tüyleri.


  • Dost bir tarantula olmasına rağmen , özellikle büyük boyutuyla tarantulanızı tutmanız önerilmez. Riskler, ödüllerden daha ağır basmıyor. Neyse ki bu tarantulayı başka şekillerde takdir etmek kolaydır.
 

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt