Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Lasiodora Parahybana Kaç Gün Yaşar?

DsPadZoll

Yumurta
14 Haz 2021
19
4
15
LV
0
 
Selam merhaba ? Antalyadan çoruma yolculuk yapmak zorundayım 1 ay falan orda kalacağım 2 tane lp var besleyip gitsem kaç gün sonra açlıktan ölme gibi durum olabilir?
 

Benzer konular

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,980
1,850
475
Ödüller
20
LV
5
 
Açlıktan çok, nem ve su ihtiyacını düşünmelisiniz.. Tarantulaların dış yapıları sert fakat içleri çoğunlukla sıvıdan oluşan canlılardır yani bir bakıma hidrolik sistem gibi bir yapıya sahipler.. kollarını ve bacaklarını kontrol edebilmek ve kullanmak için akışkan basınç kullanırlar.. bu yüzden yemden çok sıcak ve nemli ortama ihtiyaç duyarlar.. tarantulalar açlığa çok uzun süre dayanabilir mesala benim grammostola pulchripes bana geldikten 2 ay sonra yem yedi ve bu sürede birde kabuk attı.. 1 ay çok uzun bir süre eğer 4-5 günde veya maximum 1 haftada nem ve su ihtiyacını yapmaz iseniz dehidrasyon tehlikesi doğacaktır.. canlınızı ya yanınızda götürün yada dediğim aralıklarda nemlendirmesini yapacak birine emanet etmelisiniz...
 

Swalfken

Majör
2 Mar 2021
105
54
75
LV
0
 
Erastes'in dediği gibi 1 ay boyunca kesinlikle nemsiz kalamaz su kabı koysanız bile bir süre sonra su buharlaşıcağı için kesinlikle dehidrasyon yaşayacaktır.
 

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
986
494
325
Ödüller
13
LV
4
 
Yakınlarınız varsa korkmayan en azından haftada bir su kabı doldurmalarını isteyin ve ya çevrede güvendiğiniz hobici varsa ondan isteyebilirsiniz
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt