Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Low Tech Bitkili Akvaryum Günlüğü #2 (bitkilerin gelişim hızı)

Bayflozof

Majör
25 Mar 2020
43
34
80
LV
0
 
Öncelikle bir önceki günlükten akvaryumda neden 2 neon tetra olduğunu söyliyim; Aslında 6 tane almıştım bildiğiniz gibi sürü balıkları kendileri ama meleklerle iyi anlaşamadılar sonuç olarak melekler balıklarımın 5 ini yedi ve şuanda 1 tane kaldı artık onu da yiyecekler büyük olasılıkla. Bu yüzden melek ve neon tetra önermiyorum kimseye. Plati balıklarıya bir sorun yaşamıyorlar şuanlık ilerleyen süreçte göreeceğiz.
Bitkilerin büyüme hızı ise 1 günde yaklaşık 2 cm kadar ve baya hızlı büyüyorlar, herhangi bir alg oluşumu gözlemedim. Ayrıca deney olsun diye deniz kumuna da bir tane elodea diktim ve gelişimini gözliycem. Ayrıca bu kadar büyk tane lav kırığı önermiyorum kökler genelde iyi tutunamıyor ben 2 tane bitkiyi hiç tutunamadıkları için birbirine bağlayıp sonra da taşa bağladım ve öyle dikim yapmak zorunda kaldım tavsiye ederim.
Buarada bitkiler arasında bir de moss ball 4-5 cm var
Fotoğraf bitkiler dikildikten 1 hafta sonra.
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    622 KB · Görüntüleme: 514

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt