Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Günlük Messor günlükleri

• Konbuyu başlatan Musa
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Açtığın günlüğün öne çıkması için günlük ön ekini kullanabilirsin.
fXFnO.png

Musa

Yumurta
28 Tem 2024
49
29
15
LV
0

Merhaba benim adım Musa
bu hobiye yeni başladım ve bu benim ikinci kraliçem tür olarak messor buldum acemi olduğum için başlangıç için uygun bir tür insallah güzel bir koloni olması dileğiyle

Bugün 16/09/2024 fotoğraflar bugüne aittir
Bugünden itibaren kraliçemizin gelişimini sizlerle paylaşacağım benim gibi acemi olanlara birazda olsa katkıda bulunursam ne mutlu bana

Bugünden itibaren 1 hafta boyunca yani 23/09/2024 tarihine kadar kraliçemizi rahatsız etmeden karanlık sarsılmayan bir ortamda muhafaza edicem ve umuyorum ki ilk yumurtalarını göreceğiz

1 hafta sonra görüşmek dileğiyle

Not:Kraliçe 2 gün önce bulundu sulu test tüpüne yeni transfer ettim

20240916_141046.jpg
20240916_141002.jpg

Benzer konular

ichbincinar

Yumurta
7 Ağu 2024
6
3
15
LV
0

Hadi bakalı hocam benimki 1 haftada yumurtlamadı 1 ay için karanlığa bıraktım umarım seninki hızlı yumurtlar

F0RM1CA

Kraliçe
Deneyimli Hobici
12 Tem 2024
694
367
325
Ödüller
9
LV
3

Hadi bakalım merakla bekliyorum gelişmeleri. En kısa zamanda ben de beslerim. Messor güzel cins bee... :)

Musa

Yumurta
28 Tem 2024
49
29
15
LV
0

Hadi bakalım merakla bekliyorum gelişmeleri. En kısa zamanda ben de beslerim. Messor güzel cins bee... :)
Bende senin kadar merakla bekliyorum acaba yumurtladımı diye

-Güzel bir tür gibi duruyor inşallah olumlu bi koloni olur

Şöyle bi spoiler vereyim sıkıntıdan yaptığım ve ilk defa denediğim bir şey belki içine koymak nasip olur
Ölçüleri ;
Dış: 12x12
Yaşam alanı: 9x9
20240919_192206.jpg
20240919_180141.jpg

F0RM1CA

Kraliçe
Deneyimli Hobici
12 Tem 2024
694
367
325
Ödüller
9
LV
3

Üst taraf nemlendirme için, değil mi? Ayrıca çok güzel olmuş eline sağlık.

Musa

Yumurta
28 Tem 2024
49
29
15
LV
0

Üst taraf nemlendirme için, değil mi? Ayrıca çok güzel olmuş eline sağlık.
Teşekkür ederim🙏
Evet nemlendirme için
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle merhabalar benim çok büyük bir merakla beklediğim ana gelmiş bulunmaktayız iş yoğunluğundan dolayı az önce bakma şansı buldum ve maalesef yumurta yoktu

Fakat kralicemiz belirgin bir seviyede ortama alışmış ve stresten uzak duruyordu bir nebze olsun içimi rahatlatti , rahatsız etmemek için fotoğrafını çekemedim

Araştırdığım kadarıyla sanırım son baharda bulduğum için kralicemizin yumurtlamama olasılığı yüksek ama ben ümidimi kaybetmeden bekleyeceğim

1 hafta sonra tekrardan görüşmek dileğiyle
Kendinize iyi bakın😀

Son düzenleme:

Musa

Yumurta
28 Tem 2024
49
29
15
LV
0

Durum nedir hocam?
Durumlar vahim hocam yumurta yok😄

Malesef bu haftada yumurta göremedik sebebini bilmiyorum fakat sanırım bizim buralarda kış geldiği için uykuya yatıp seneye yumurtlayacak gibi duruyor ama 1 hafta sonra tekrar bakacağım tekrar görüşmek dileğiyle

Malesef bu haftada yumurta göremedik sebebini bilmiyorum fakat sanırım bizim buralarda kış geldiği için uykuya yatıp seneye yumurtlayacak gibi duruyor ama 1 hafta sonra tekrar bakacağım tekrar görüşmek dileğiyle
Normalde bir hafta geçti fakat ben rahatsız etmek istemedim 1 ay kapalı durması daha sağlıklı olcak sanirim

Son düzenleme:

outzkpn

Yumurta
19 Kas 2024
14
1
15
LV
0

Bende
Hocam yumurtlamadığı için ve benim bölgemde havaların sogudugu zamanda bulduğum için kış uykusuna ihtiyacı var diye düşünüp kış uykusuna yatırdım 2 3 ay mecbur ara verdim
Bende bitane messor buldum geçtiğimiz hafta bende bekliyorum bakalım bahara artık

hekim

Yumurta
7 Kas 2024
21
5
15
LV
0

Merhaba benim adım Musa
bu hobiye yeni başladım ve bu benim ikinci kraliçem tür olarak messor buldum acemi olduğum için başlangıç için uygun bir tür insallah güzel bir koloni olması dileğiyle

Bugün 16/09/2024 fotoğraflar bugüne aittir
Bugünden itibaren kraliçemizin gelişimini sizlerle paylaşacağım benim gibi acemi olanlara birazda olsa katkıda bulunursam ne mutlu bana

Bugünden itibaren 1 hafta boyunca yani 23/09/2024 tarihine kadar kraliçemizi rahatsız etmeden karanlık sarsılmayan bir ortamda muhafaza edicem ve umuyorum ki ilk yumurtalarını göreceğiz

1 hafta sonra görüşmek dileğiyle

Not:Kraliçe 2 gün önce bulundu sulu test tüpüne yeni transfer ettim

Ekli dosyayı görüntüle 32088Ekli dosyayı görüntüle 32089
umarım sağlıklı sorunsuz olur bende yeni başladım messor. geçen perşembe deyil ondan önceki perşembe ama daha yumurtlamadı bıraktım birkaç hafta ellemicem inşallah yumurtlar

Musa

Yumurta
28 Tem 2024
49
29
15
LV
0

umarım sağlıklı sorunsuz olur bende yeni başladım messor. geçen perşembe deyil ondan önceki perşembe ama daha yumurtlamadı bıraktım birkaç hafta ellemicem inşallah

Umarım, bu mevsimde bulunan kraliçeler içgüdüsel olarak yumurtlamıyor veya yumurtalarını geliştirmiyor , senin kraliçene gelirsek muhtemelen kış sonu yumurtlar

hekim

Yumurta
7 Kas 2024
21
5
15
LV
0

Umarım, bu mevsimde bulunan kraliçeler içgüdüsel olarak yumurtlamıyor veya yumurtalarını geliştirmiyor , senin kraliçene gelirsek muhtemelen kış sonu yumurtlar
kış uykusuna mı yatırıyım ozmn. yada yatırmayıp beslemeye başlasammı

Users who are viewing this thread

Üst Alt