![]() |
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Yumurtalı Koloni Kış Uykusu | Karıncalar | 1 | 308 | |
![]() |
Rehber Muhabbet Kuşları İçin Temel Kurallar | Muhabbet Kuşları | 0 | 686 | |
![]() |
Muhabbet Kuşu canlı yem | Muhabbet Kuşları | 3 | 674 | |
![]() |
Rehber Muhabbet Kuşları (Melopsittacus Undulatus) | Muhabbet Kuşları | 0 | 2K | |
Ö | Sorum Var Birde Muhabbet Olsun | Karıncalar | 15 | 844 |
Sabah sabah kahvaltıdan önce şu görselleri gördüğüm ne kadar iyi oldu anlatamam sanaUn kurtları akvaryum balıkları, kanarya bülbül muhabbet kuşu gibi kuş çeşitleri, sürüngen ve eklembacaklı hobisinde ve daha bir çok alanda yem olarak kullanılabiliyor.. hatta tadının fındığı andırması sebebiyle hayvanlar kadar, son yıllarda yurtdışında insanların da tüketmeyi tercih ettiği gıdalar arasında
Ekli dosyayı görüntüle 9971Ekli dosyayı görüntüle 9970
canım çekti un kurdunun nasıl tadı varmış bi deneyip geliyomUn kurtları akvaryum balıkları, kanarya bülbül muhabbet kuşu gibi kuş çeşitleri, sürüngen ve eklembacaklı hobisinde ve daha bir çok alanda yem olarak kullanılabiliyor.. hatta tadının fındığı andırması sebebiyle hayvanlar kadar, son yıllarda yurtdışında insanların da tüketmeyi tercih ettiği gıdalar arasında
canım çekmedi değilUn kurtları akvaryum balıkları, kanarya bülbül muhabbet kuşu gibi kuş çeşitleri, sürüngen ve eklembacaklı hobisinde ve daha bir çok alanda yem olarak kullanılabiliyor.. hatta tadının fındığı andırması sebebiyle hayvanlar kadar, son yıllarda yurtdışında insanların da tüketmeyi tercih ettiği gıdalar arasında
Tuzlada oturuyorum eğer bi ara yolun eminönüne ya da kadıköye düşerse ben alabilirim sana da uygunsaİstanbul Gaziosmanpaşa çevresinde olan varsa elimde un kurdu ve bocegi var bana fazla geldiği için birazını vermek istiyorum ücretsiz
Tmm öyle birşey olursa yazarım yineTuzlada oturuyorum eğer bi ara yolun eminönüne ya da kadıköye düşerse ben alabilirim sana da uygunsa
Tamamdır beklemedeyim teşekkürlerTmm öyle birşey olursa yazarım yine
![]() |