![]() |
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
poecilotheria ornata cinsiyet? | Ağaç Türleri | 1 | 308 | |
![]() |
Tarantula cinsiyet belirleme | Tarantulalar | 0 | 702 | |
![]() |
Cinsiyet için yardım | Tarantulalar | 4 | 540 | |
![]() |
Karıncamın türü/cinsiyeti ne? | Tür / Cins Sorgulama | 3 | 445 | |
![]() |
l9 irminia cinsiyet nedir | Tarantulalar | 5 | 1K |
abi namussuz kabuğu parçalamış olduğu için suda beklemiş hali bu kadar. ama o yarığı katlanmış bir şekilde görüyorum sanırım biraz daha bekleteyim sudaBu şekilde anlaşılmaz heleki L8-10 arası juvenile ise.. tahminen L11 den sonra dahada netleşir.. ayrıca kabuğu suda bekletip tam açman lazım gerçi benim kadar sende biliyorsundur gövde ile abdomen arasındaki bölge lazım bize örnek resimdeki dişi mesala
Ekli dosyayı görüntüle 10718
İşte bu boyutlarda kabuklar çok hassas ve ince olduğundan çabuk deforme oluyorlar aslında birazda bu sayede cinsiyet belirlemek zor oluyorabi namussuz kabuğu parçalamış olduğu için suda beklemiş hali bu kadar. ama o yarığı katlanmış bir şekilde görüyorum sanırım biraz daha bekleteyim suda
Dişi ilk fotoya bakarsakTers dönerse çekerim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tahminde bulunacak başkaları da var mı
@Mssr alttan çekilmiş görüntüsü
spermatheca iç kısımda dıştan görünmezUmarım buradan belli oluyordur bir saat önce attı
Ekli dosyayı görüntüle 11327
Senin fikrin ne cinsiyet hakkında,kabuk resminde belli oluyor muspermatheca iç kısımda dıştan görünmez
varsa net bir şekilde gözükmüyor bir şey diyemem o yüzden kabukları ıslatınca anlaşılması çok daha zor oluyorSenin fikrin ne cinsiyet hakkında,kabuk resminde belli oluyor mu
Sanırım dişi
Ekli dosyayı görüntüle 11391
![]() |