Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ölü karıncalar buldum , bu havada uçuş olur mu ?

fUpsY.png

Emirsamet07

Yumurta
28 Kas 2024
19
8
15
LV
0

Selamlar. Antalya da hava 16-18 derece . Ve ben eve gelirken farklı noktalarda messor olduğunu düşündüğüm ölü kraliçe veya prensler buldum . Bu havada uçuş olur mu ? Kraliçe aramaya çıkmalı mıyım havanın ılık olduğu günlerde ?

Ekli dosyalar

• ölü karıncalar 3.jpg
    ölü karıncalar 3.jpg
    454 KB · Görüntüleme: 15
  • ölü karıncalar 4.jpg
    ölü karıncalar 4.jpg
    438.7 KB · Görüntüleme: 15

Benzer konular

SavelyeE

Pupa
10 Eki 2024
59
14
30
LV
0

Selamlar. Antalya da hava 16-18 derece . Ve ben eve gelirken farklı noktalarda messor olduğunu düşündüğüm ölü kraliçe veya prensler buldum . Bu havada uçuş olur mu ? Kraliçe aramaya çıkmalı mıyım havanın ılık olduğu günlerde ?
Şansını dene bi, ben istanbulda bu havalarda bulduysam sen de bulabilirsin gibi, şansını dene bence

Emirsamet07

Yumurta
28 Kas 2024
19
8
15
LV
0

Şansını dene bi, ben istanbulda bu havalarda bulduysam sen de bulabilirsin gibi, şansını dene bence

Yanlışlıkla mesajın hepsini sildiğim için yeniden yazıyorum,
9 gün önce 1 messor ve 2 crematogaster buldum, uçuş vardı muhtemelen kanatları duruyodu, döktüler sonradan tabi
Anladım çok teşekkürler bende deneyeceğim aramayı umarım bulurum. Peki sen bulduğun kraliçeleri kış uykusuna yatıracak mısın?

SavelyeE

Pupa
10 Eki 2024
59
14
30
LV
0

Anladım çok teşekkürler bende deneyeceğim aramayı umarım bulurum. Peki sen bulduğun kraliçeleri kış uykusuna yatıracak mısın?
Birini yatırmayı düşünüyorum, diğer ikisinin yumurtlatıcam, tabi en sağlıklısı kış uykusuna yatırmak da, ben sabredemedim, eğer iç güdüsel davranırlarsa kış uykusuna yatıcağım diye, uyumadan ya hiç yumurtlamaz ya da yumurtalarına bakmaz, yumurtlamazsa yatırırım mecbur

fU3Et.png
fmHny.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt