Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

on yuz bin milyon messor

collector

Media
5 Ağu 2020
39
22
50
LV
0
 
Oncelikle merahaba

Gunden gune forumumuz sayesinde yeni insanlarla tanısıp tanıstıgım insanlarla samami oluyorum ve onlardan yeni yeni seyler ogreniyorum.Herkes cok yardımsever ve sevecen davrandı bu tanısma surecinde hepinize tesekkur ediyorum.
Malum bir pandemi donemindeyiz rahat rahat cıkıp gezemiyoruz ancak insanlardan biraz daha uzak bircogumuzun gozunden kacan cok guzel yerler var istanbulun ortasında.
Gecen gun hepimimizn malumu yagmurlu dolulu gelen bir alametten sonra :) Hic tecrubem yokken sadece burada sizlerin soyledikleri ve yurtdısı forumlarındaki yazılardan okuya okuya uygun zamanı ve yeri yakalamaya calıstım.
Evlerimizde cok bunaldıgımız bu donemlerde esas amacım insanlardan uzak maskesiz derin nefesler ala ala eski gunlerdeki rahat rahat elimi kolumu sallayasallaya gezebilmek olan yanındada biraz okuduklarım biraz tahmin ve bolcada sansla cok guzel bir tecrube yasadım ve bunu olumsuzlestirmek adına hemde arkadasımın youtube hesabına koymak icn guzel olddugunu dusundugum bir video cektim ve sizinlede bu keyifli geziyi paylasmak istedim.Umarım begenirsiniz

 

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt