Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Outworld Karınca Bariyeri

fUpsY.png

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
20
5
15
LV
0

Karınca bariyeri için pudra ve zeytinyağı karışımı yapmayı planlıyorum fakat zeytinyağı yerine normal bi ayçiçek yağ olur mu? bir de bu bariyeri ne sıklıkla yenilemek gerekir sizce?

Benzer konular

EnesErsoy45

Süper Majör
Editör Şefi
27 May 2024
133
138
105
Ödüller
1
LV
1

Bence kolonya+pudra bariyerini kullanın. Ya da krem, vazelin tarzı bir materyal.

EnesErsoy45

Süper Majör
Editör Şefi
27 May 2024
133
138
105
Ödüller
1
LV
1

Companatus Sanctus kolonim için kullanmayı düşünüyorumda kolonyanın bir zararı olmaz mı ya da Companatus tırmanabilir mi ordan?
Kolonya ile pudrayı karıştırıp pamuk veya sünger tarzı bir aparat ile ufak ufak bastırarak sürün sonra kolonyanın uçmasını bekleyin. Sadece pudra kalır, yaklaşınca kolonya kokusundan kaçarlar kokuyu umursamayanlar pudraya basar ve kayar.

AntMan14

Kraliçe
12 Tem 2024
555
290
275
Ödüller
6
LV
3

Kolonya biraz zararlı olabilir. (denemedim sadece yorum yapıyorum) Ama birkaç farklı bariyer yöntemi var. Pudra+zeytinyağı veya sadece vazelin olabilir mesela.

fU3Et.png
fmHny.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt