Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ağaç Türü Phormingochilus sp. Rufus

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,982
1,851
475
Ödüller
20
LV
5
 
25168377273_b1ab406cec_b.jpg

Bilimsel Adı : Phormingochilus sp. Rufus

Hobi Adı : Peach Earth Tiger

Habitat : Tropikal

Bulunduğu Bölge : Endonezya

Tip : Ağaç / Fırsatçı kazıcı

Büyüme Hızı : Hızlı
dişiler 10-12 erkekler 3-4 yıl yaşayabilir

Karakteri : Defansif ve Agresif

Sıcaklık : 26-28°C (yaz) 23-25°C (kış)

Nem : %70- %80

Eski dünya : Bombalama tüyleri yoktur

Yaşam alanı : Dikey boşlukta örümcek boyutunun en az 4 katı ve çapraz havalandırması olan bir teraryum 10-15 cm alt tabaka, içi boş mantar kabuğu, ağaç kabuğu veya dal parçaları gibi dikey bir saklanma alanı oluşturarak su kabı ile ağaçsal kurulum.

Açıklama : Şeftali dünya kaplanı, muhteşem bir eski dünya ağaçsal tarantulasıdır. Karınlarında muhteşem bir kaplan çizgili desenle vücutlarının çoğunda güzel şeftali ila turuncu renk var. Renkleri daha büyük boyutlara ulaştığında daha koyu yanık turuncu tonlarına dönüşür. aynı zamanda yuva yapmayı seven ve kısmen yeraltında ve kısmen dikey/ağaçta olan bir barınak oluşturabilen ağaç türlerinden biridir.. yeni başlayacak olanlara kesinlikle önerilmemesinin sebebi çok hızlı haraket ederek savunma davranışları sergileyen, beslerken veya bakım yaparken çok fazla dikkat gerektiren ve oldukça alıngan bir eski dünya türüdür.

Juvenile (genç)
images (17).jpeg
 

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt