Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ağaç Türü Poecilotheria Regalis

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,982
1,851
475
Ödüller
20
LV
5
 
images.jpeg

Bilimsel Adı : Poecilotheria Regalis

Hobi Adı : İndian Ornamental

Bulunduğu Bölge : Hindistan

Tip : Ağaç türü

Büyüme Hızı : Hızlı
dişiler 10-12 erkekler 2-3 yıl yaşayabilir

Karakteri : Defansif, Agresif

Sıcaklık : 25-28°C (Yaz), 22-24°C (Kış)

Nem : %70 - %80

Eski dünya : Bombalama tüyleri yoktur

Yaşam alanı : Dikey boşlukta örümcek boyutunun en az 4 katı, bir saklanma ve bir su kabı ile 5 cm alt tabaka ile içi boş ağaç kabuğu, dallar, bambular gibi dikey ve iyi bir havalandırma ile saklanma alanı oluşturarak ağaç düzenlenmesi..

Açıklama : Yeni başlayanlar ve tecrübesiz kişiler için asla önerilmeyen bu tür çoğu Poecilotheria türünde olduğu gibi yavrudan yetişkine çok hızlı büyür.. Zehri güçlüdür çoğu zaman saldırgan veya savunmacı olmasada, her tarantulada olduğu gibi kışkırtıldığında veya üzerine fazla gidildiğinde seve seve dişlerini size göstermekten ve ısırmaktan çekinmez.. Isırıklar çok acı vericidir ve dikkatsiz veya şanssız bir bakıcı için hastaneye yatışla sonuçlanabilir. bu nedenle onlara her zaman dikkat edin ve saygı gösterin..! ayrıca bu tarantulalar kaçmaya karar verdiklerinde görünmez bir şekilde hızlı hareket ederler beslerken veya bakım yaparken çok fazla dikkat gerektiren bir eski dünya tarantula türüdür..

Juvenile (genç)
images (1).jpeg
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt