Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Forum Profil Özelleştirememek, Konu Açamamak ve Yanıt Verememek Sorununun Çözümü

  • Konbuyu başlatan 3637
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05

3637

Yumurta
16 Nis 2020
150
30
15
Ödüller
14
22
LV
4
 
Profil Özelleştirmek, Konu Açmak ve Yanıt Vermek Sorununun Çözümü

Bu problem üyelerin e-postasını onaylamamasından kaynaklanır, forumumuzda e-postasını onaylamayan üyeler profil özelleştiremez, yeni konu açamaz ve konulara yanıt veremez.



4.jpg


Sorunların Çözümü:

1. Onay kodum var: Kayıt olduğunuzda veya ana sayfada gezinirken göreceğiniz sol üst köşedeki yönlendirmede de dediği üzere e-postanıza ulaşıp onay bağlantınıza tıklamanızdır.


3.jpg



2. Onay kodum yok: Onay kodunuz e-postanızda gözükmüyor ise tekrardan belirtilen kısımdan ''Doğrulama e-postasını yeniden gönder'' butonuna tıklamanız onay kodunuzu tekrar size yollayacaktır.

3. Onay kodumu e-postamda bulamadım: Muhtemelen onay kodunuz e-postanızın ''gereksizler, spam veya diğer'' bölümüne düşmüştür.

1.jpg


4. Problemi Çözemedim: Problemi yine çözemezseniz Karınca Dünyası moderasyon ekibi ile iletişime geçebilirsiniz, iyi forumlar!
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt