Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Satilik Koloniler - Kraliçeler / Un kurdu / Outworld

Mehmet DEMİRTAŞ

Süper Majör
Yasaklanmış Üye
23 Mar 2020
113
59
105
LV
0
 
öncelikle yanlış anlaşılmak istemiyorum amacım kalp kırmak değil.
Bu hobiyi her zaman destekliyorum ve daha çok kişi tarafından bilinmesi gerektiğini düşünüyorum fakat gördüğüm ve beni üzen durum işin ticarete dökülmeye başlaması.
malesef hobi edinmek ülkemizde hem zor hemde pahalı. daha yolun başında olan karınca hobisinde satılık ilanların çok yüksek olduğunu düşünüyorum. satılık ilanların hobinin yayılmasında faydası büyük ama işe sadece ticari açıdan yaklaşıp fiyatları şişirmek doğru değil.

Ben fiyatların şişkin olduğunu düşünmüyorum. İnternette bir formicariuma 130 tl verirken en önemlisi olan koloniye neden 70-80 tl verişlmesin.
 

Mehmet DEMİRTAŞ

Süper Majör
Yasaklanmış Üye
23 Mar 2020
113
59
105
LV
0
 
Yurtiçinde takas/hediye dışında ticarete girilmemesini düşünüyorum ben de

Bulamayan kişiler satın aldığı sürece, satış yapan kişiler işlerine devam edeceklerdir. Ne zaman almaktan vazgeçtiniz o zaman satış biter.

Ayrıca tüm mesajları tek bir mesajda alıntı yaparak yazabilirdiniz. Spam yapmadan konulara cevap atarsanız. Forum sağlığı açısından daha iyi olacaktır.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt