Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Selamlar Dostlar...

aRachNoid

Pupa
8 Tem 2020
3
8
30
LV
0
 
İsmim Şamil, 25 yaşındayım. Aslen Bursalı, üniversite hasebiyle 6 yıldır da Eskişehirliyim :) Geçenlerde evimizi istila etmiş bulunan barbar bi topluluğun çiftleşme uçuşunun ardından yakaladığım kraliçe ile ilk karınca deneyimime, dolayısıyla aranıza da adım atmış bulunmaktayım. Bu arada kızanlarınız olabilir, neden barbar dedim? Bu pek muhterem arkadaşlar geçtiğimiz kısa süre içerisinde; yaklaşık 30 yavruluk dubia topluluğumu, 10 15 juvelik tartara grubumu yok ettiler sağolsunlar. Şimdi de surinamlarımın peşindeler köşe bucak kaçırıyorum :) Saydıklarımın dışında bi de sub Lp tarim var ellerinizden öper, kendisini pp'dan görebilirsiniz. Kraliçemin yumurtladığını yaklaşık 1 hafta önce farkettim, danıştığım arkadaşlar kendisine bakınca Lasius tahminini yürüttüler ancak alt türü hakkında emin olamadık, dolayısıyla ilk işçiyle birlikte tür sorma başlığını da bi ziyaret edicem bi aksilik olmazsa :) Yılan sahibi olmayı çok istiyor, aynı zamanda merak da ediyorum ancak bilirsiniz, öğrencilik :)) kendimden bahsetmem gerekirse genelde neşeli ve şakacı bi tipimdir, bazı bazı dozunu kaçırabiliyorum, şimdiden sürç-ü lisan edersek affola. Büyüklerime saygılar, küçüklerime sevgiler, selamlar :)
 

Benzer konular

KertenKelebek

Kraliçe
Yönetici
11 Ocak 2020
542
531
375
Ödüller
8
LV
3
 
Şamil'im aramıza hoş geldin ☺
Bildiğim kadarıyla tarantulalar aç olmadığı sürece canlı yemlere karşı pek ilgi göstermiyorlar. Karıncaların böyle bir davranış sergilemesi anca rüyalarda olur ? Besin neredeyse karıncalar orayı herkesten önce keşfetmiştir. Seni yoran telaşın karınca hobisine katılmanı sağlamış umarım hobilerini yaşarken her zaman keyif alabilirsin. Okurken yaşatan detaylı ifadelerin için teşekkür ederim. Ellerine sağlık ☺
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt