Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Selamlar!

15 Tem 2020
350
128
185
LV
0
 
Biraz geç kaldığımı biliyorum ama yazmamın mantıklı olacağını düşündüm.

Öncelikle elimde olan kolonileri sayayım(sanki çok varmış gibi):
1xLasius niger, 1xtetramorium caespitum 2xmulti solenopsis fugax(2,3 kraliçeli)
diğer hayvanlarım: 2 adet kanarya(vefat etmiş 3 muhabet kuşu ve 1 kanarya), yaklaşık 15 balık(e tabi onlarda vefat etti).
Beslemek isteğim türler(karınca):Acayip derecede Comp. Fellah ve herangi bir Messor.

İstanbulda yaşıyorum. Bu hobiye icraatte yeni başladım ama 2-3 yıldır uğraşıyorum denebilir. Bende birçok hobici gibi tuğkan abinin videolarını izleyerek başladım, çok küçük yaşlardan beri egzotik hayvanlara, böceklere, yılanlara, timsahlara kuşlara balıklara kısacası her canlıya merakım var. Yeni başlamamın sebebi ise bu sene tam olarak bilinçlenmem. Karıncalara daha yeni bakmaya başlamış olsamda birsürü besleyeni dinledim ve birsürü araştırma yaptım. En az besleyen kadar bilgim olduğunu düşünüyorum.

Normalde kendimden bahsedecek olursam: birçok hobim var; uzaydan tuuut mikroskobik hayvanlara kadar. Birçok insan bir hobiye/herhangi birşeye başlayıp devam eder yada biryerden sonra sıkılıp yenisine geçer. Ben ise aklınıza gelebilecek her türlü şeye merak sardım, benim farkım ise hiç birinden vazgeçmedim. Hepsine aynı anda ilgi duyuyorum.
Kısaca çok meraklı ve araştırmacı biriyim
Sosyalleşmeyi seven, ama bir okadarda insanların tepkisinden korkan biriyim?
Özümde güldüren bir kişiliğe sahibim?

Yazdığım veya yazacağım şeylerden rahatsız olursanız affola. Sevgilerimle, saygılarımla.?
 
Son düzenleme:
Benzer konular Forum Tarih
Antares Üye Tanıtımları 2 644

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt