Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Selamlar

Viennux

Pupa
11 May 2020
11
9
30
LV
0
 
Merhaba ben Barkın. Hobiye başlayalı tam 1 sene oldu. Beslemekte olduğum bir adet Messor Structor Kraliçem ve köpeğim var. Hobiyle alakalı çok fazla bir bilgi birikimim olmadığı için yeni sayılırım ve koloniye bakma konusunda bir sürü zorluk ile karşılaştım. Bu sebeple bana yardımcı olabilecek, hobiyle alakalı bilgi birikimi olan insanlardan yardım almaya karar verdim. Sitede bulunan herkese sonsuz saygılarımı sunuyorum ve hobide başarılı olmanızı diliyorum.

Kolonim:

TÜR:Messor Structor
KOLONİ YAŞI:Tam olarak 1 yıldır koloni bende bulunuyor.
İŞÇİ SAYISI:Çok üzülerek belirtmeliyim ki bazı sebepler dolayısı ile 30 adet işçimi kaybettim. Daha sonrasında kraliçemi bulundukları formikaryumdan kurtardım ve tekrar eski formuna kavuşturdum ama ne yazık ki kurtulan sadece KRALİÇEM oldu. Şu anda yeni yuvasına alıştı ancak yumurtlamıyor. Bunun ile alakalı bir konu başlığı açtım göz atarsanız sevinirim.

Köpeğim:
Ayrıca hali hazırda beslediğim bir köpeğim, Luna, var. Kendisi dişi ve Maltiz Terrier ırkına mensup. Kendisi çok şirin, bir o kadarda korumacı.
Not: Kendisi kısa boylu olmasına rağmen 10 katı büyüklüğündeki hemcinslerine sataşıyor ve inanın ortaya haftalarca gülünebilecek bir manzara çıkıyor.

Tekrardan hepinizle tanıştığım için memnun oldum. Herkese iyi günler diliyorum.
 

Benzer konular

KertenKelebek

Kraliçe
Yönetici
11 Ocak 2020
542
531
375
Ödüller
8
LV
3
 
Merhaba Barkın aramıza hoş geldin :)

Köpek ırkları hakkında bilgim yoktu fakat Google amacaya Maltiz Terrier yazınca aklıma ilk gelen kısa boylu köpeklerin büyük cesareti oldu :)
Dostlarınızla güzel vakitler geçirebilmeniz dileğiyle ?
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt