Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Selamlar

  • Konbuyu başlatan ????
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50

????

Majör
21 May 2020
113
35
75
LV
0
 
Merhaba Kemal Eskişehir de yaşıyorum 15 yaşındayım karıncalara 4 gün kadar önce merak saldım ve şu 4 gün belki de en mutlu olduğum günlerden dir bu hobi nin devamının geleceğini ümit ederek bu işe devam edeceğim ilk başlarda internetten araştırma yapsam da pek bişey bulamadım ama KARINCA DÜNYASI sayesinde ilk bulduğum kraliçe hakkında bilgiler aldım ve şu an 14 kadar yumurtası var. Elektronik işlerinden anlarım herhangi bi ışık ısıtıcı devre gibi elektronik işlerde bana çekinmeden sorabilirsiniz. Kendi yaptığım ytong dan yapılan karınca yuvasının altına 25 derecenin altına düştüğünde kendiliğinden devreye giren bı kit yaptım isterseniz bunun gibi devreleri sizlere sevinçle tasarlaya bilirim . Aranıza katıldığım için çok mutluyum beni bundan sonra bu sitede sık sık görebilirsiniz şimdiden sorularımı cevaplayacak olanlara çok teşekkür ederim ?
 

Benzer konular

KertenKelebek

Kraliçe
Yönetici
11 Ocak 2020
542
531
375
Ödüller
8
LV
3
 
Merhabalar,

Aramıza hoş geldin Kemal yine genç ve dinamik bir arkadaş aramıza katılmış. Ne iyi etmiş ? kraliçen hayırlı olsun... Darısı önce işçilerine sonrada burada paylaşacağın günlüğe olsun ? güzel dileklerin için teşekkür ederim ve seni yaptığın devreleri görmek için azıcık rahatsız edeyim ?

İyi hobiler...
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt