Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Mağaza SMS, Kargo Takip ve Kuponlar

KertenKelebek

Kraliçe
Yönetici
11 Ocak 2020
542
531
375
Ödüller
8
LV
3
 
Merhabalar,

Mağazanın temel alt yapısında birçok yenilik yapıldı fakat başlıcaları şunlardır;


SMS Bildirimi
Siparişlerin takibini sistem üzerinden ve size gelen e-postalarla sağlanmasına ek olarak sipariş süreciyle ilgili değişiklikler için siparişte belirtilen telefon numarasına sms olarak bildirim gönderilmektedir.

Kargo Takip
Sms, e-posta ve web sitesindeki hesabınızla sipariş detaylarına baktığınızda kargo gönderisinin bilgilerine doğrudan ulaşabilirsiniz.

Kupon ve Kampanyalar
Çeşitli koşullarda indirim ve dönemsel kampanyaların yönetilebilmesi için birçok özellik hazırlandı. Süreçlerin suistimal edilmemesi için özelliklerle ilgili detaylı bilgi veremeyeceğim fakat sizi sevindireceği konusunda emin olabilirsiniz.

Platformun geniş kitlelere ulaşırken içerinin dolu olabilmesi için gerek forumda içerik yönüyle gerekte ürün çeşitliliği için önceden hedeflenen sürece göre dahada ağırlık verilip hızlandırmaya çalışacağız. Umarım ki en kısa zamanda hoş bir ortamı sağlamış oluruz :)



Karınca-Dünyası-sosyal-paylasim.jpg
 

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt