Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tarantula hobisine başlangıç

fUpsY.png

Nazdravia

Yumurta
24 Nis 2022
12
3
15
LV
0

Merhaba dostlar. Uzun zamanlar karınca besledim sayısız koloniye baktim. Şimdi ise tarantula hobisine başlamak istiyorum. Genel bilgileri edindim fakat canlıyı nerden temin edeceğimi bulamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Emirsamet07

Yumurta
28 Kas 2024
25
9
15
LV
0

Merhaba dostlar. Uzun zamanlar karınca besledim sayısız koloniye baktim. Şimdi ise tarantula hobisine başlamak istiyorum. Genel bilgileri edindim fakat canlıyı nerden temin edeceğimi bulamadım. Sahiplendiren varsa veya satan(genel fiyat bilmiyorum mümkünse ucuz öğrenciyim) olursa almak isterim. Eğer forumda satış vs yasaksa uzun zamandir forumu kullanmadığım için bilmiyorum. Banlanmak da istemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim
Tamamen bilmediğimden soruyorum şuan tarantula beslemek legal mi?

gulletopu

Pupa
30 Tem 2024
78
28
30
LV
0

Tamamen bilmediğimden soruyorum şuan tarantula beslemek legal mi?
Legal değil.
Merhaba dostlar. Uzun zamanlar karınca besledim sayısız koloniye baktim. Şimdi ise tarantula hobisine başlamak istiyorum. Genel bilgileri edindim fakat canlıyı nerden temin edeceğimi bulamadım. Sahiplendiren varsa veya satan(genel fiyat bilmiyorum mümkünse ucuz öğrenciyim) olursa almak isterim. Eğer forumda satış vs yasaksa uzun zamandir forumu kullanmadığım için bilmiyorum. Banlanmak da istemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim
Facebook grupları var oradan alabilirsiniz.

SomeBody

Kraliçe
Baş Denetmen
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
706
417
380
Ödüller
8
LV
3

konuyu düzenledim çünkü forumda yasal olmayan canlıların satışı yasaktır. facebook veya whatsapp gruplarından temin edebilirsiniz dm den numara atarsanız yardımcı olabilirim dostum ilan atarım birkaç gruba ne istediğine dair.

Ankrales

Yumurta
30 Ara 2024
1
0
5
LV
0

konuyu düzenledim çünkü forumda yasal olmayan canlıların satışı yasaktır. facebook veya whatsapp gruplarından temin edebilirsiniz dm den numara atarsanız yardımcı olabilirim dostum ilan atarım birkaç gruba ne istediğine dair.
Merhaba banada yardımcı olabilirmisiniz
Tür bulma konusunda numara atsam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

SomeBody

Kraliçe
Baş Denetmen
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
706
417
380
Ödüller
8
LV
3

tabi elimden geldiğince yardımcı olurum hakkımda kısmımdaki numaradan bana ulaşabilirsin

fU3Et.png
fmHny.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt