Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba elimde ağaç yürü bir tarantula var ve doğadan dal koymak istiyorum hangi ağaç dalları uygundur ve sadece fırınlama yeterlimi vernikte gerekirmi?
merhabalar tarantulalar için dm den mesaj atacağım istediğiniz soruyu sorabilirsiniz, onun haricinde dal kullanacaksanız sıcak suda kaynatın ve mikropların ölmesini sağlayın
venrnik ve fırınlamanın farklı amaçları var fırınlamak dışarından üzerinde gelebilecek şeyleri öldürür (burda bana göre kaynatmak kötüdür su tahtayı yumuşatıp çok daha içine geçer kuruması için uzun süre beklemek gerek sonrasında daha kolay küflenebilir, bunun yerine kısa bi süre mikrodalgada tutmak benzeri bir şey yeterli olur) fakat o tahta sonradan yine küflenebilir vernik ise bunu engeller vernikleyecekseniz su bazlı vernik kullanmalısınız
venrnik ve fırınlamanın farklı amaçları var fırınlamak dışarından üzerinde gelebilecek şeyleri öldürür (burda bana göre kaynatmak kötüdür su tahtayı yumuşatıp çok daha içine geçer kuruması için uzun süre beklemek gerek sonrasında daha kolay küflenebilir, bunun yerine kısa bi süre mikrodalgada tutmak benzeri bir şey yeterli olur) fakat o tahta sonradan yine küflenebilir vernik ise bunu engeller vernikleyecekseniz su bazlı vernik kullanmalısınız