Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tarantula teraryum için dal

fUpsY.png

Can28

Yumurta
2 Kas 2024
3
0
5
LV
0

Merhaba elimde ağaç yürü bir tarantula var ve doğadan dal koymak istiyorum hangi ağaç dalları uygundur ve sadece fırınlama yeterlimi vernikte gerekirmi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kahve bardagında kalıyor

SomeBody

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
637
402
380
Ödüller
8
LV
3

merhabalar tarantulalar için dm den mesaj atacağım istediğiniz soruyu sorabilirsiniz, onun haricinde dal kullanacaksanız sıcak suda kaynatın ve mikropların ölmesini sağlayın

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,021
521
425
Ödüller
13
LV
4

venrnik ve fırınlamanın farklı amaçları var fırınlamak dışarından üzerinde gelebilecek şeyleri öldürür (burda bana göre kaynatmak kötüdür su tahtayı yumuşatıp çok daha içine geçer kuruması için uzun süre beklemek gerek sonrasında daha kolay küflenebilir, bunun yerine kısa bi süre mikrodalgada tutmak benzeri bir şey yeterli olur) fakat o tahta sonradan yine küflenebilir vernik ise bunu engeller vernikleyecekseniz su bazlı vernik kullanmalısınız

SomeBody

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
637
402
380
Ödüller
8
LV
3

venrnik ve fırınlamanın farklı amaçları var fırınlamak dışarından üzerinde gelebilecek şeyleri öldürür (burda bana göre kaynatmak kötüdür su tahtayı yumuşatıp çok daha içine geçer kuruması için uzun süre beklemek gerek sonrasında daha kolay küflenebilir, bunun yerine kısa bi süre mikrodalgada tutmak benzeri bir şey yeterli olur) fakat o tahta sonradan yine küflenebilir vernik ise bunu engeller vernikleyecekseniz su bazlı vernik kullanmalısınız
selam reis açıkcası ben suda kaynattım ve kaç yıldır öyle kullanıyorum sorun çıkmadı ama dediklerinizi bende yeni öğrendim valla düzeltme için saolun :)

fU3Et.png
fmHny.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt