Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tarantula toprağı

fXFnO.png

Can28

Yumurta
2 Kas 2024
11
0
5
LV
0

Bioactive teraryum kuruyorum ve sadece hindistan cevizi torfunun yeterli olmıcagını soylediler ve bende böyle bir toprak aldım bu tarantulaya uygunmudur?
IMG_6026.jpeg

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

IMG_6025.jpeg

Benzer konular

SomeBody

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
747
433
380
Ödüller
8
LV
3

cocopeat kullanailirsin attığın fotoğrafdaki toprak kimasal içerdiği için taratulan için uyun değildir

Fethi Emir

Yumurta
28 Ara 2024
7
1
15
LV
0

Bioactive teraryum kuruyorum ve sadece hindistan cevizi torfunun yeterli olmıcagını soylediler ve bende böyle bir toprak aldım bu tarantulaya uygunmudur?Ekli dosyayı görüntüle 33354
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 33356
Bioactive den kastın eğer bitkili teraryum ise elinde küf tüketici bir canlı olması çok daha iyi olur; springtail, isopod,solucan vb. Çünkü bitkiler öldükçe küflenmeye başlayacak, küfler de teraryumun havasını zehirleyip tarantulayi öldürebilir. Ya internetten ya da kendin bahçedeki taşların altından springtail kültürü edinmeni öneririm, YouTube de videolar var.

Users who are viewing this thread

Üst Alt