Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bioactive teraryum kuruyorum ve sadece hindistan cevizi torfunun yeterli olmıcagını soylediler ve bende böyle bir toprak aldım bu tarantulaya uygunmudur?
Bioactive teraryum kuruyorum ve sadece hindistan cevizi torfunun yeterli olmıcagını soylediler ve bende böyle bir toprak aldım bu tarantulaya uygunmudur?Ekli dosyayı görüntüle 33354
Bioactive den kastın eğer bitkili teraryum ise elinde küf tüketici bir canlı olması çok daha iyi olur; springtail, isopod,solucan vb. Çünkü bitkiler öldükçe küflenmeye başlayacak, küfler de teraryumun havasını zehirleyip tarantulayi öldürebilir. Ya internetten ya da kendin bahçedeki taşların altından springtail kültürü edinmeni öneririm, YouTube de videolar var.