Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tarantulaya yeni başlama

fXFnO.png
9 Mar 2025
2
0
5
LV
0

Herkese merhaba , tarantula hobisine baslamak istiyorum , önerebileceğiniz uysal bir tür ve güvenli şekilde satın almak istiyorum , yardımcı olurmusunuz iyi akşamlar :)

Benzer konular

SunShinee

Pupa
27 Ocak 2021
18
5
30
LV
0

Lasiodora parahybana bulabilirsen kon direkt hızlı büyür seni tatmin eder. Grammostolalarla da ilgilenebilirsin ama çok yavaş büyürler.

9 Mar 2025
2
0
5
LV
0

Lasiodora parahybana bulabilirsen kon direkt hızlı büyür seni tatmin eder. Grammostolalarla da ilgilenebilirsin ama çok yavaş büyürler.
Hocam çok teşekkürler , birde satın alabilirsem çok ıyı olur . Formdaki arkadaslar ilgilenirse sevinirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok teşekkürler , birde satın alabilirsem çok ıyı olur . Formdaki arkadaslar ilgilenirse sevinirim
Yada alabileceğim bi yer tavsiye edebilirmisiniz

SomeBody

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
747
433
380
Ödüller
8
LV
3

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yada alabileceğim bi yer tavsiye edebilirmisiniz
Dostum malesef ki foruma uzun süre önce yasaklar geldi tarantula, Gecko veya herhangi yasal olmayan bır canlının satışı malesefki yasaktır sorularıniz var ise hakkımda kısmındaki numaramdan ulaşabilirsiniz 🙏

Users who are viewing this thread

Üst Alt