Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tetramoriummu Messormu

19 Haz 2022
170
48
55
LV
0

Arkadaşlar ben messor bulmayı istiyorum ama daha 1ay var sonbahara evimde canlı yem beslemeyeceğim yani yarı hasatçı tetramorium kafamdan geçti. Bana ikisini karşılaştırırmısınız. Tetramorium dahamı mantıklı yoksa messor mu özelliklerini stres seviyelerini bakım kolaylığı hakkında bilgi verebilirmisiniz

Benzer konular Forum Tarih
Karıncacl Tür / Cins Sorgulama 2 525

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
770
399
325
Ödüller
9
LV
3

Stres seviyesi açısından tetra.
Ama messor daha zevkli.
Beslenme konusunda ikisi de aynı ortaya karışık.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
770
399
325
Ödüller
9
LV
3

Yaa bende iç Anadolu da oturuyorum. Baharda cidden cümbüş gibi ama sonbaharda 1 tane bile görmedim.

19 Haz 2022
170
48
55
LV
0

Yaa bende iç Anadolu da oturuyorum. Baharda cidden cümbüş gibi ama sonbaharda 1 tane bile görmedim.
Ben Konyadayım (umarım bize sende kötü gözle bakmıyorsundur) sen nerdesin. Varya evet hep baharda çıkıyorlar acaba bizimkiler kışın soğuğunu bildikleri için uçuşu boşverip stokmu yapıyorlar

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
770
399
325
Ödüller
9
LV
3

Size niye kötü gözle bakayım. Benim en sevdiğim 3 şehirden biridir Konya.
GEZ DÜNYAYI GÖR KONYAYI (y)

AgresifSoan

Yumurta
26 Eyl 2023
44
10
15
LV
0

Messoru canlı yemsiz yürütebilirsin ama tetra yarı hasatçı olmasına rağmen canlı yemsiz yürümez.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
770
399
325
Ödüller
9
LV
3

Evet. Mesela yumurta beyazı, tavuk, et ürünleri. Sucuk ve salam tavsiye edilmez.

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
380
324
275
Ödüller
6
LV
3

Lütfen makale vb. şeyler yazmıyorsanız buraya konu açmayın. Son zamanlarda herkes buraya konu açıyor, taşıyorum. Bu konuyu da taşıyacağım.

ℙℝ𝕊-ℂ𝕝𝕒𝕨

Süper Majör
Deneyimli Hobici
1 Ağu 2024
129
147
105
Ödüller
2
LV
1

Eğer iç anadoludaysanız hiç sonbahar Messoruna denk geldiniz mi yada daha soğuk çetin geçen bir yerde. Çünkü baharda cümbüş olan messor sonbaharda hiç denk gelmiyor. Solenopsis Fugax bile denk geldi sonbaharda messor denk gelmedi😂
Ben Karadenizdeyim zaten hobiye yeni başladım önceden 6 lasius bulmuştum hepsini arkadaşlarıma vs verdim. Zaten şuan baktığım cins crematogaster lorteti onu da Adanaya gitmiştik oradan buldum.

19 Haz 2022
170
48
55
LV
0

Ben Karadenizdeyim zaten hobiye yeni başladım önceden 6 lasius bulmuştum hepsini arkadaşlarıma vs verdim. Zaten şuan baktığım cins crematogaster lorteti onu da Adanaya gitmiştik oradan buldum.
Bende geçen sene heves ettim bir tane tetramorium caespitum kraliçesi buldum.ama stresten öldü. Bu yıl yeni heves ettimde keşke bahardayken etseydim. O zaman Messor garantiydi

Users who are viewing this thread

Üst Alt