Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yaşamalanı ve içeriği

Bogachanturk

Majör
22 Kas 2021
178
96
75
LV
0
 
Toprakta ki bitkilerden bahsediyor iseniz;

Saklama kabı ise (Hava almaz saklama kabı), züccaciyecilerden alabilirsiniz tanesi 20-30 TL. Tam ölçüsünü bilmiyorum. Akşam ölçebilirim.

Ardından bu kabın havalandırma noktalarını işaretledikten sonra 2mm. matkap ucu ile üstünde ve yanlarda delik açtım.

Toprak ise
Bunu suya koyup açılmasını bekledim. Ve balkonda kuruttum.


Şu sıralar uzun süredir almak istediğim bazı romanlar var onları ikinci el sitelerden toplamaya çalışıyorum. Bu konu hemen hemen oturdu sayılır. Yavaş yavaş aşağıda ki projelere yoğunlaşacağım.

Bunların dışında kafamda üç proje var ;
* Tarantula evreni hakkında bir kitapçık hazırlamak. Yeni başladım. 2 ayda bitirmem gerekiyor.
* Normalde Tinkercad kullanıyorum. Ancak hem öğrenmek hemde farklı birşeyler yapabilirim diye düşündüğüm için Sktechup amatör düzeyde öğrenmem lazım. Programı indirdim. Hafta sonu kahvemi sigaramı alıp temel anlamda öğrenmeye çalışacağım. Ve ardından
* Pleksiden 5, 10, 15, 30 cm. ebatlarında yaşam alanı tasarlamak ve yapmak.

@detizefidir arkadaşımız özelden bir soru sormuş. Önce özelden yazacaktım. Sonra belki yazacaklarım başkalarının da işine yarar diye düşündüğüm için yeni mesaj açayım dedim.
 

Benzer konular

Bogachanturk

Majör
22 Kas 2021
178
96
75
LV
0
 
@Muammi Tarantula ve yaşam alanı hakkında bir arkadaş soru sormuşu. Bende özelden ona cevap vermek yerine belki başkalarına da faydası olur diyerek genel cevap verdim.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt