Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Forum Yer İşaretleri (Kitap Ayracı)

KertenKelebek

Kraliçe
Yönetici
11 Ocak 2020
542
531
375
Ödüller
8
LV
3
 
Merhabalar,

Kitap okurken çok sevdiğiniz söz gördüğünüzde hemen altını çizer yada o sayfayı kolaylıkla bulmanızı sağlayan bir ayraç eklersiniz ya işte bunu forumda gezerken de yapabilmeniz mümkün!

Konu içeriğinin sağ üst kısmında bulunan Yer İşareti butonunu kullanarak okuduğunuz konuyu sadece sizin görebileceğiniz bir işaretle sık kullanılanlar listesine ekleyebilirsiniz. Bunu yaparken de neden eklediğinizi unutmamak için kendinize ufak notlar bırakmayı unutmayın. Şahsen ben, fazlaca içeriği not almadan biriktirdiğimde işin içinden çıkamıyor "acaba neyi düşünerek not almışım" diye kara kara düşündüğüm oluyor. :unsure:

Yer işaretlerinin kullanımı için aşağıdaki görseli inceleyebilirsin.
Yer işaretleri.png



İşaretli içeriklere hızlı şekilde ulaşabilmek için sayfanın üst kısmında bulunan hesabım penceresinin içerisindeki Yer İşaretleri sekmesine girebilirsin.
Fazla işaretli konu var ve tüm listeni görmek için "Tümünü gör" butonuna tıklayabilirsin :)

Yer işaretleri 2.png


Tüm işaretlenmiş konularını hesabım sayfasından inceleyebilir, işaret açıklamasını değiştirebilir yada işaretini kaldırabilirsin.

Yer işaretleri 3.png


Umuyorum ki forumda size güzel değerler katacak çokça konuyu yer işaretlerinize ekletebiliriz ?
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt