Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

M
Tepkime puanı
29

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Medya Ödüller Hakkında

  • beyler acil yardim lazim anem.le babam karinca islerine baslamama izin vermiyo ikna etmek icin taktik verir misiniz
    Batuhan239
    Batuhan239
    He birde şunu söylim, yem olarak kurt kullanacağını da söyleme pat diye, yavaş yavaş, alıştıra alıştıra yapacaksın. Öbür türlü olursa direkt olarak iğrenirler ve üstüne gitmeye başlayabilirler. Ben şöyle yaptım. Gittim bi mağazadan un kurtlarını aldım, bir güzel bir yere sakladım, ve uzun bir süre görmediler.
    Batuhan239
    Batuhan239
    İçine attığım yemi gördükten sonra sormaya başladılar “bu ne?” diye, bende anlatmaya başladım şöyle şöyle, un kurtları olmazsa bu karıncalar yaşayamaz, en önemli besin kaynakları kurtlar diye, kurtlardan alıyorlar proteini, yumurtaların gelişmesi için en önemli besin, ondan sonra en en en iyi yanları ve özellikleri de tırmanamamaları diye, yani bir 1cm lik bir kabın icerisine koysan bile tırmanamadıklarını gösterdim.
    Batuhan239
    Batuhan239
    Annem bi altı ay vs dışarıda balkonda tutmamı istedi kurtları, koktuğu için, ama sonra alıştı. Biraz uzun oldu biliyorum ama yapcak bir ley yok :) AMA en önemli nokta ise yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bunların hepsini yapman.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Üst Alt