Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

hem şanslı hem şanssızım

massive

Yumurta
22 Kas 2024
7
0
5
LV
0

Arkadaşlar evin içinde odama gidiyordum ama yerde karınca vardı boyutu büyük baya ama yürümekte zorlanıyo evde test tüpü yok şırınga yok geçiçi olarak nasıl beslemeliyim tavsiye verir misiniz?

Benzer konular

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

Arkadaşlar evin içinde odama gidiyordum ama yerde karınca vardı boyutu büyük baya ama yürümekte zorlanıyo evde test tüpü yok şırınga yok geçiçi olarak nasıl beslemeliyim tavsiye verir misiniz?
Su şişesine koyabilirsin, plastik saklama kaplarına koyabilirsin yeter ki hava alsın, neye koyarsan koy fark etmez ama yanına ıslak pamuk yoksa ıslak peçeteyi büzüp koyabilirsin, mümkünse test tüpü al olmadı eczaneden iki şırınga alıp birleştirebilirsin ben böyle yaptım bi skkıntı da görmedim

massive

Yumurta
22 Kas 2024
7
0
5
LV
0

Su şişesine koyabilirsin, plastik saklama kaplarına koyabilirsin yeter ki hava alsın, neye koyarsan koy fark etmez ama yanına ıslak pamuk yoksa ıslak peçeteyi büzüp koyabilirsin, mümkünse test tüpü al olmadı eczaneden iki şırınga alıp birleştirebilirsin ben böyle yaptım bi skkıntı da görmedim
hocam normalde bende şırıngayla yapmayı düşünüyodum fakat sürekli erteliyodum şuanlık geçiçi olarak bi kutuya koymayı düşünüyorum ama yaralı gözüküyor yaşar mı bilmiyorum? Birde kraliçe oldugunu nasıl anlarım

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

hocam normalde bende şırıngayla yapmayı düşünüyodum fakat sürekli erteliyodum şuanlık geçiçi olarak bi kutuya koymayı düşünüyorum ama yaralı gözüküyor yaşar mı bilmiyorum? Birde kraliçe oldugunu nasıl anlarım
Fotoğrafını atabilir misin

massive

Yumurta
22 Kas 2024
7
0
5
LV
0

Fotoğrafını atabilir misin
bekleyin hocam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1734191350014.png
1734191366973.png
1734191378812.png

Emirsamet07

Yumurta
28 Kas 2024
28
9
15
LV
0

hemen ölçüyorum hocam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1.5 2cm civarı
Aynısı bende de var messor kraliçesi . Benim bulduğumda yürümede sıkıntı çekiyordu . Yaralıydı sağ arka ayağını sürükleyerek geliyordu. Hayati bir yarası yoktur diye düşünüp aldım. Şuan 10 gün geçti üzerinden ve diğer karıncalardan ayıramayacağım biçimde düzeltti kendini. Abdomeninde yani popo kısmında sırt kısmında bir ezilme vb. yoksa yaşayabilir diye düşünüyorum. Test tüpün de trendyoldan alabilirsin ben öyle yaptım 5 gün içinde getirdiler .

massive

Yumurta
22 Kas 2024
7
0
5
LV
0

Aynısı bende de var messor kraliçesi . Benim bulduğumda yürümede sıkıntı çekiyordu . Yaralıydı sağ arka ayağını sürükleyerek geliyordu. Hayati bir yarası yoktur diye düşünüp aldım. Şuan 10 gün geçti üzerinden ve diğer karıncalardan ayıramayacağım biçimde düzeltti kendini. Abdomeninde yani popo kısmında sırt kısmında bir ezilme vb. yoksa yaşayabilir diye düşünüyorum. Test tüpün de trendyoldan alabilirsin ben öyle yaptım 5 gün içinde getirdiler.
arka 2 bacağını kullanamıyor hocam

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Hiç bacağı olmayan karıncanın koloni kurduğunu gördüm.2 bacaksız neler yapabilir.

Users who are viewing this thread

Üst Alt