Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe mi

SkyHawk

Yumurta
7 Tem 2024
29
2
15
LV
0

Merhaba az önce kardeşim okuldayken bulmuş tek kanadı varmış tutunca öbürü de düşmüş kraliçe midir acaba arkası çok şiş

Ekli dosyalar

• IMG_20250328_154836.jpg
    IMG_20250328_154836.jpg
    46.9 KB · Görüntüleme: 173

Benzer konular

SkyHawk

Yumurta
7 Tem 2024
29
2
15
LV
0

messor kraliçesi evet su koydum pamuk koydum sonra karıncaya koyup pamukla kapattım ama Pamuk tam olarak suyu emmedi şu anda ne yapmalıyım ya
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

messor kraliçesi evet su koydum pamuk koydum sonra karıncaya koyup pamukla kapattım ama Pamuk tam olarak suyu emmedi şu anda ne yapmalıyım ya

Sanırım yanlış yere yazdım su koyup pamuk koyup karıncayı koyup pamukla kapattım ağzını pamuk suyu tam emmedi bu saatten sonra ne yapmalıyım süreç nasıl işleyecek

Sanırım yanlış yere yazdım su koyup pamuk koyup karıncayı koyup pamukla kapattım ağzını pamuk suyu tam emmedi bu saatten sonra ne yapmalıyım süreç nasıl işleyecek

godant

Pupa
22 Nis 2021
14
9
30
LV
0

Tüpün görselini atarsanız yardımcı olunabilir, bence sorun yoktur. Karanlıkta bekletiniz, 2-3 günde bir stres vermeden kontrol ediniz. Yumurtaları olması lazım. İşçiler çıkınca beslemeye başlayabilirsiniz.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Ya yeni tüpe geçirin ya karıncayı çıkarıp pamuğu ittirin.

talhaakın

Asker
6 May 2021
322
136
185
Ödüller
3
LV
2

pamuk yavaş yavaş suyu emicektir çok uzaktaysa tabii sorun olur ama eğer yumurtlaam yoksa çıkarıp düzeltmeyi deneyebilirsin

Users who are viewing this thread

Üst Alt