Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım yanlış yere yazdım su koyup pamuk koyup karıncayı koyup pamukla kapattım ağzını pamuk suyu tam emmedi bu saatten sonra ne yapmalıyım süreç nasıl işleyecek
Sanırım yanlış yere yazdım su koyup pamuk koyup karıncayı koyup pamukla kapattım ağzını pamuk suyu tam emmedi bu saatten sonra ne yapmalıyım süreç nasıl işleyecek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tüpün görselini atarsanız yardımcı olunabilir, bence sorun yoktur. Karanlıkta bekletiniz, 2-3 günde bir stres vermeden kontrol ediniz. Yumurtaları olması lazım. İşçiler çıkınca beslemeye başlayabilirsiniz.