Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

neler yapmam lazım componotus

karıncacı20

Yumurta
25 Nis 2025
4
0
5
LV
0

geçen günlerde bir kraliçe bulmuştum ve bu ilk kraliçe karıncam olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum(kraliçe yumurtlayana kadar bir şey vermem gerekiyor mu ,yumurtladıktan sonra bir şey vermem gerekiyor mu ,ne zaman beslemeye başlayacağım ,şekerli su verimi vb.) sanırım componotus ama emin değilim

kraliçe fotoğrafları;

1....jpg2....jpg3....jpg4....jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Yavuzfly

Pupa
28 Şub 2025
52
25
30
LV
0

geçen günlerde bir kraliçe bulmuştum ve bu ilk kraliçe karıncam olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum(kraliçe yumurtlayana kadar bir şey vermem gerekiyor mu ,yumurtladıktan sonra bir şey vermem gerekiyor mu ,ne zaman beslemeye başlayacağım ,şekerli su verimi vb.) sanırım componotus ama emin değilim

kraliçe fotoğrafları;

Ekli dosyayı görüntüle 34645Ekli dosyayı görüntüle 34646Ekli dosyayı görüntüle 34647Ekli dosyayı görüntüle 34648
Şuan hiçbir yemek vermene gerek yok ama bence test tüpüne al

kassiz

Yumurta
16 Şub 2025
30
2
15
LV
0

bu sekilde konular acmak yasak rehber yazilarina bakabilirsiniz modlari ugrastirmadan silin bence
hersey var burada:)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

arastirmadan canli almayi da aliskanlik haline getirmeyin cilesini cok cekersiniz

Bahadır

Yumurta
21 Haz 2024
46
22
15
LV
0

Evet camponotus ilk işçiye kadar beslemenize gerek yok tahmini 2 aya işçisi çıkar(uygun sıcaklıkta stressiz ortamda) o zaman beslersiniz şekerli su ve böceklerle beslenirler.

Users who are viewing this thread

Üst Alt