Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Esenlikler

MertSavaş

Yumurta
7 Tem 2025
2
3
15
LV
0

Ben Mert. İstanbul'da yaşıyorum ve uzun süredir doğaya, özellikle de sosyal böceklere karşı derin bir ilgim var. Karıncaların dünyasını gözlemlemek, onların düzenini ve zekâsını anlamaya çalışmak hem hobi hem de içsel bir yolculuk haline geldi benim için.

Aktif olarak birkaç koloniyle ilgileniyorum ve gözlemlerimi, tecrübelerimi belgeleyip paylaşmayı seviyorum. Tür seçiminde hem biyolojik çeşitlilik hem de davranışsal zenginlik benim için önemli. Vlog tarzında YouTube içerikleri de üretiyorum; eğlendirerek bilgilendirmek hedefim. Kanalımda karıncalar dışında örümcekler ve yılanlar gibi diğer canlılara da yer veriyorum.

Forum ortamlarının, karşılıklı bilgi alışverişi ve saygı temelinde yürüdüğü sürece çok kıymetli olduğuna inanıyorum. Hem öğrenmeye hem de tecrübelerimi paylaşmaya açığım.

Herkese bol gözlemli günler dilerim!

— Mert

Ekli dosyalar

• ChatGPT Image 7 Tem 2025 11_24_36.png
    ChatGPT Image 7 Tem 2025 11_24_36.png
    185.2 KB · Görüntüleme: 141

Users who are viewing this thread

Üst Alt