- 23 May 2020
- 914
- 288
- 275
LV
0
Arkadaşlar sanchusmu fellahmı
Farkı nedir sanctus ile bende de aynı koloniden var ben sanctus olarak düşünmüştüm de o yüzden soruyorumThoracicus
Fellahlar kırmızı ve siyah tonlarında olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum?fellah
sanctus kraliçesinin sarılığı daha fazladır işçilerinin bacakları fellah a göre daha büyüktür ve zamanla kafası siyahlaşır sanctusmu fellahmı olduğu bişey değiştirmez ama bakımı aynıdırFarkı nedir sanctus ile bende de aynı koloniden var ben sanctus olarak düşünmüştüm de o yüzden soruyorum
Beyler ben önce fellah sandım ama değil throcicus fellahın abdomen ful siyah oluyor sanctusun da kafa şeffaf oluyor throcicus kraliçe boyutları Alman forumunda 22 milim ilken fellah ve sanctus 18 milim farkları bunlar yani daha büyük bu tür azcık bende aynından var.
Tanımlarınıza göre bu hangisi oluyor anlayamadım yardımcı olur musunuz?sanctus kraliçesinin sarılığı daha fazladır işçilerinin bacakları fellah a göre daha büyüktür ve zamanla kafası siyahlaşır sanctusmu fellahmı olduğu bişey değiştirmez ama bakımı aynıdır
kaan ın dediği yada sanctusTanımlarınıza göre bu hangisi oluyor anlayamadım yardımcı olur musunuz?
katılıyorum en iyisi bizim sunduğumuz türleri kendisi karşılaştırıp karar vermesi en iyi o anlarSen seç en üstteki fellah orta sanctus alttaki throcicus
Bence sanctus gibi ancak major isci de çıkınca daha iyi anlayabilirim sanırım teşekkürler yardımınız içinSen seç en üstteki fellah orta sanctus alttaki throcicus
hala yaşıyor mu kendileriTanımlarınıza göre bu hangisi oluyor anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Konuyu açan üye dolandırıcı iddiaları üzerine forumdan yasaklanmış olduğu için bilgi veremez.hala yaşıyor mu kendileri
|