Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Termit sorunu

14 May 2020
455
174
185
Ödüller
4
LV
2

Bu gün 3 adet gold termit buldum. Tümü kanatlı. Birincisini eş bulsun diye takip ederken uçtu gitti. Diğer ikisini ayrı ayrı yakaladim ama ikisi de aynı uzunlukta. Yani cinsiyetleri aynı. Dolaştım bulamadım başka. Balkona sari lambalardan yaktim gelir mi biraz geç oldu gerçi. Var mı bildiğiniz yakalama taktikleri.

Benzer konular

Thunder

Alate
Deneyimli Hobici
26 Tem 2020
398
219
225
Ödüller
6
LV
3

Bu gün 3 adet gold termit buldum. Tümü kanatlı. Birincisini eş bulsun diye takip ederken uçtu gitti. Diğer ikisini ayrı ayrı yakaladim ama ikisi de aynı uzunlukta. Yani cinsiyetleri aynı. Dolaştım bulamadım başka. Balkona sari lambalardan yaktim gelir mi biraz geç oldu gerçi. Var mı bildiğiniz yakalama taktikleri.
Bu saatte en iyi yöntem ışık zaten onu da yapmışsın belki gelir şans :)

Thunder

Alate
Deneyimli Hobici
26 Tem 2020
398
219
225
Ödüller
6
LV
3

Kelebek bile gelmedi bekliyoruz hala?
Yeni açtıysan ışığı normal gelmemeleri ayrıca çevrede farklı ışık kaynakları da varsa onlara da gidebilirler, ışık yöntemi tam karanlık alanlarda etkili oluyor şehir, kasaba gibi alanlarda etkisiz kalabilir.

14 May 2020
455
174
185
Ödüller
4
LV
2

Yeni açtıysan ışığı normal gelmemeleri ayrıca çevrede farklı ışık kaynakları da varsa onlara da gidebilirler, ışık yöntemi tam karanlık alanlarda etkili oluyor şehir, kasaba gibi alanlarda etkisiz kalabilir.
Fazlaca sokak lambası var. Yarım saat daha gelen olmazsa bulduğum sokakta arıycam.

Users who are viewing this thread

Üst Alt