Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Camponatus kolonim neden böyle

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
23
5
15
LV
0

Resimde görüldüğü gibi bir outworld kullanıyorum işçiler neden böyle kraliçe twst tüpünde ama işçiler yumurtalarla tırmanmış burda duruyolar. Bulundukları oda loş bir oda yumurtaları kraliçeden ayrı tutmaları da bi garip. Nedenini bilen var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_8982.jpeg
    IMG_8982.jpeg
    239.6 KB · Görüntüleme: 318

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
799
414
325
Ödüller
10
LV
4

Aç olabilirler. Besleyince yine geçmezse bariyer yapabilirsiniz üst kısma. (Zeytinyağı+pudra)

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
23
5
15
LV
0

Aç olabilirler. Besleyince yine geçmezse bariyer yapabilirsiniz üst kısma. (Zeytinyağı+pudra)
beslediğimde kaçıp tüpün içine giriyolar sonra yine buraya taşınıyolar companatusların bariyeri aştığını duymuştum ondan bariyer yapmak istemiyorum böyle durmaları sorun yaratır mı ?

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
23
5
15
LV
0

Bir çok kolonimde şekerli su outworldde duruyor bir sorun yaşamadım ama ondan mı dersiniz

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
23
5
15
LV
0

Denemekten zarar gelmez benim aklıma ilk nem geldi
denemesini yaptım dün gece çıkarttım bu sefer outworldün duvar kısmında değil test tüpünün dışında yanında duruyolar. Acaba kırmızı asetat ışık mı geçiriyor diye onu da değiştirdim karanlık yaptım baya ona rağmen kraliçe test tüpünde işçiler outworldde takılıyor yumurtalarla beraber

Users who are viewing this thread

Üst Alt