Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yumurtalar Larvaya Dönmüyor

Terracino

Yumurta
4 Nis 2025
15
1
15
LV
0

Herkese Merhaba,

Trichomyrex Perplexus kraliçemin yaklaşık 3 haftadır yumurtası var ancak halen hiçbiri larvaya dönmedi. Son 1 haftada yumurta sayısı arttı ancak 3 haftada hala larvaya dönmemiş olması normal mi acaba ? Bayram dolayısıyla 1 hafta evde yoktum, kombi yanmadı ev soğuktu geldiğimde. Bunun yumurta gelişiminde bir etkisi olabilir mi ?

Teşekkürler.

Benzer konular

Terracino

Yumurta
4 Nis 2025
15
1
15
LV
0

Arkadaşlar merhaba,

5 gün sonra bugün kontrol ettiğimde bazı yumurtaların boyutları büyümüş gibi geldi, hobiye yeni başladığım için hemen heyecanlandırdı tabi :D

Görselleri paylaşıyorum, siz de kontrol edip yorum yapabilir misiniz ? Önde tek duran larva mı olmuş oluyor ?

Ekli dosyalar

• PHOTO-2025-04-09-11-14-09.jpg
    PHOTO-2025-04-09-11-14-09.jpg
    96.4 KB · Görüntüleme: 228

ephwe

Pupa
16 Tem 2024
63
7
30
LV
0

Herkese Merhaba,

Trichomyrex Perplexus kraliçemin yaklaşık 3 haftadır yumurtası var ancak halen hiçbiri larvaya dönmedi. Son 1 haftada yumurta sayısı arttı ancak 3 haftada hala larvaya dönmemiş olması normal mi acaba ? Bayram dolayısıyla 1 hafta evde yoktum, kombi yanmadı ev soğuktu geldiğimde. Bunun yumurta gelişiminde bir etkisi olabilir mi ?

Teşekkürler.
Hocam şu türden hala işçi alamadım 4. kere yumurtlayıp yedi yumurtalarını bıktım artık.

Users who are viewing this thread

Üst Alt