Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Nasıl bakabilirim?

optimum

Yumurta
30 Haz 2025
6
0
5
LV
0

Bugün bulduğum karincanin cata viaticodies kraliçesi olduğunu düşünüyorum ama nasıl bakacağım hakkında pek bir şey bulamadım.Ne yapabilirim?

Benzer konular

3 Ocak 2025
47
14
15
LV
0

Bugün bulduğum karincanin cata viaticodies kraliçesi olduğunu düşünüyorum ama nasıl bakacağım hakkında pek bir şey bulamadım.Ne yapabilirim?
Bir kabın içine bir miktar silis kum koyun ve içine tüpün içindeki cata kraliçesini koyun ve pamuğu açın önemli olan kısım şu tüpü tamamen kumun içine saklamanız lazım bir tek tüpün ağzı kumun içinde olmasın clustral bir tür olmadığı için ilk işçi çıkana kadar kraliçeyi beklemeniz gerekiyor eğer hobiye yeni başladıysanız cataglyphis cinsi sizin için sıkıntı yaratabilir bu söylediklerim dışında ısıtıcı lamba (25 volt falan) ve ısıtıcı ped lazım

Vesgard

Yumurta
28 Haz 2024
11
2
15
LV
0

Öncelikle outworld olması lazım. Varsa ısıtıcı ampul, yoksa ısıtıcı pad(geçici tavsiye ederim) şart. Kum koy zemine ayrıca besleme yapman lazım düzenli bir şekilde kraliçeyi. Sıcaklık dalgalı olmalı. Ampul kullanıyorsan test tüpünün ağzı ışığı alsın kalanı kuma gömülü olsun.

Users who are viewing this thread

Üst Alt